به گزارش تجارتنیوز، سود سهام عدالت برای سال ۱۴۰۰ چقدر است و کی واریز میشود؟
آنطور که ایرنا نوشته، “سید احسان خاندوزی” امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه شورای عالی بورس و در جمع خبرنگاران به تصمیمات اتخاذ شده در جلسه امروز اشاره کرد و افزود: شورای عالی بورس امروز جلسه ای را به صورت اختصاصی در مورد سهام عدالت برگزار کرد که جمعیتی حدود ۵٠ میلیون به عنوان سهامداران مستقیم و غیرمستقیم این سهام هستند.
وی به جاماندگان سهام عدالت اشاره و اعلام کرد: هنوز دستور جلسه ای درخصوص جاماندگان سهام عدالت در دستور کار قرار نگرفته است.
خاندوزی به مصوبات جلسه امروز شورای عالی بورس اشاره کرد و گفت: مهمترین مصوبه جلسه امروز شورای عالی بورس در حوزه سهام عدالت و مربوط به پرداخت سود سال ٩٩ این سهام بود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: مجامع عمده شرکت ها در نیمه نخست سال ١۴٠٠ برگزار شد اما سود دارندگان سهان عدالت به روش مستقیم و غیرمستقیم تاکنون پرداخت نشده است که بر این اساس مقرر شد با تعاملی که میان شرکت های سرمایه گذاری استانی و کانون سهام عدالت صورت می گیرد، به سرعت و تا قبل از پایان اسفند ماه امسال سود سهام عدالت سال ٩٩ به همه دارندگان این سهام پرداخت شود.
وی به رقم واریزی سود سهام عدالت اشاره کرد و گفت: برآورد دبیرخانه شورای عالی بورس این است که حدود ۵۵٠ هزار تومان سود به ازای هر یک از دارندگان سهام عدالت و تا قبل از پایان سال ١۴٠٠ پرداخت شود.
خاندوزی تاکید کرد: سود سهام عدالت برای سهامدارانی که دارای سهام یک میلیونی هستند نزدیک به یک میلیون تومان است اما برای مشمولان دارای سهام ۵٣٠ هزار تومان حدود ۵۵٠ هزار تومان سود پرداخت می شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی به دیگر مصوبات این جلسه تاکید کرد و گفت: مصوبات دیگر این جلسه در خصوص نمایندگی شرکت های سهام عدالت در شرکت های اقتصادی بود.
وی ادامه داد: برای مثال شرکت هایی مانند پالایش نفت تهران، ملی صنایع مس ایران،معدنی و صنعتی چادرملو و نیز شرکت هایی که جزو سهام عدالت هستند به عنوان نمایندگی سهام عدالت با مشارکت کانون ها انتخاب شوند که سه عضو، تعیین کننده انتخاب نماینده خواهند بود.
خاندوزی اظهار داشت: تا پیش از این نقش آفرینی مردم در مدیریت شرکت ها نادیده گرفته شده بود و اقدامات از سوی وزارتخانه های دولتی انجام می شد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: یک قدم مثبت برداشته شد مبنی بر اینکه نظرات کانون ها لحاظ شود و امیدواریم که از ٣١ تیر ماه ١۴٠١ به بعد اختیار مدیریت شرکت ها به شکل کامل تری به کارگروه واگذار شود تا از این طریق به سمت اقتصاد مردمی و مشارکت ظرفیت های مردمی پیش رویم.
چرا.سودسهام.عدالت مردم نمیدین.بابا بقران مردم شمارا درک میکنن ولی شما مردم درک نمیکنین..اقشارضعیف گناه دارن وچقدریه سرپرست جلوزن وبچه اش خجالت بکشه وسرافکنده بشه.کارهم که نیست .که کارکنیم.دیگه کاردبه استخوان رسیده .پس مردم بیچاره را دم عیددریابیدودرک کنید.ماهم انسانیم وعده سرخرمنی راه بجایی ندارد..
سلام چرا پول سود سهام عدالت ها رونمیدید واقعا تواین شب عیدی اخرسالی نیازداریم وازینور دیگه خبری ازوام سهام عدالت نیس مردم چه طوری اعتمادکنن
دروغه
بابا همشون دروغه.
به ما که ۹۰ هزار تومان دادند
چرا فوت شدگان که سهام خریدن نه از سود ونمی تون بفروشند خانواده سایت بسته چرا سایت باز نمی شود
سلام من رفتم انثاوراثت دراوردم رفتیم بیرون دادیم تقسیم کردندسهام پدرم سهم هرکدام ماامدروی سهاممان برای همین بیشترسودهرسال میدن برای من ولی جلوی فروش رابازکنندبهتره سودش بدردنمیخوره سالی یکبار
ای بابا سهام بی عدالت. عدالت این دولت کجابود
همین الان پنجاه تومن از روش کم کردن
هنوز مونده تا واریزش کم کم میرسه به همون صد تومن?
سهام خجالت و وعده های سرخرمن دادن ?
نفری ۶٠٠ تومن سودش بود زدن تو سر ۵٠ تومنش شد ۵۵٠ همینطور پیش برید آخر سال نفری ١٠٠ تومن دست سهامداران رو میگیره ????????????
اونم اگه بدنداخرسال معلوم میشه ???