موضوعات داغ: # جنگ # آمریکا # روسیه # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # اسرائیل # ترافیک جاده ای # افزایش تولید

روش نصب پمپ آب جتی چگونه است + قیمت آن

روش نصب پمپ آب جتی چگونه است + قیمت آن
پمپ آب وسیله ای می باشد که برای تقویت فشار آب و انتقال آب در ساختمان ها و مناطق مسکونی که جریان آب به طبقات بالاتر نمی رسد، استفاده می شود این وسیله برای مواردی همچون تقویت فشار آب در ساختمان های بلند مرتبه رساندن آب مورد نیاز به مجتمع های مسکونی دارای واحدهای بسیار و تقویت کردن فشار آب خانه های ویلایی قابل استفاده می باشد.

پمپ های آب به طور کلی به دو دسته پمپ های دینامیکی و جابه جایی مثبت تقسیم می شود که پمپ های خانگی جزو دسته دینامیکی می باشند.

پمپ های دینامیکی که پمپ های خانگی هستند به تنهایی به چند گروه زیر تقسیم می شود:

  • پمپ آب محیطی
  • پمپ آب بشقابی
  • پمپ آب سانتریفیوژ
  • پمپ خودمکش
  • بوستر پمپ خانگی

پمپ آب سانتریفیوژ

پمپ های سانتریفیوژ همان پمپ های گریز از مرکز دارای انواع مختلفی می باشد که این پمپ ها با توجه به تعداد و نوع پروانه برای موارد مختلفی استفاده می شود. این نوع پمپ ها به دلیل این که دارای توان بالایی می باشند  اکثرا در مصارف کشاورزی آبیاری صنعتی و غیره استفاده می شوند.

یکی از انواع پمپ آب سانتریفیوژ، پمپ آب جتی می باشد این نوع پمپ ها به خاطر داشتن ساختار متناسب یکی از  پرمصرف ترین پمپ های خانگی به حساب می آیند. پمپ جتی برای مکش آب از اعماق بدون نیاز به لوله کشی به کار گرفته می شود که در بخش مکش خلا ایجاد کرده و جریان هوا را در خط مکش از بین می برد به این ترتیب هوا را را دفع می کند و جریان آب را همانند پمپ سانتریفیوژ انتقال می دهد.

هنگام استفاده از پمپ آب جتی باید توجه داشته باشید قبل از اینکه پمپ روشن کنید بدنه و محفظه پمپ به طور کامل داخل آب باشد یا به عبارتی دیگر هواگیری شده باشد چرا که در غیر این صورت پمپ آب خراب می گردد.

از کاربرد های پمپ آب جتی می توان به مواردی همچون انتقال دادن سوخت های سبک، سیستم های تهویه، مصارف خانگی و صنعتی و تامین آب استخر و غیره اشاره کرد.

نحوه عملکرد پمپ آب

در پمپ های جتی ابتدا برای راه اندازی هوا وارد پمپ شده و با آب مخلوط می شود. آب و هوا با استفاده از نیروی گریز از مرکز، وارد مخزن آب شده سپس هوا به سمت بالا و بعد به سمت پایین می رود. بعد از اینکه آب و هوا از یکدیگر جدا می شود به دلیل این که آب بدون هوا از آب پر از هوا سنگین تر است، بر اثر جاذبه به چمبلر برگشته و در خط مکش آماده ترکیب با هوا می شود زمانی که جریان و هوا تخلیه شده و در خط مکش خلا ایجاد می شود به دلیل فشار اتمسفری آب به سمت بالا آمده و به سوی درایمپلر می رود که مجدداً پمپاژ می شود.

این گردش آب تا زمانی که هوا کاملا تخلیه شود درون پمپ ادامه دارد و پس از تخلیه کامل هوا متوقف می شود هنگامی که برای دفعات بعدی شروع به کار کند پمپ خودمکش می شود یعنی آب و هوا را می تواند بار دیگر مخلوط کرده و مایع قابل تخلیه به وجود بیاورد.

88888888888888888

نکات مهم در نصب پمپ جتی

برای اینکه بتوانیم از پمپ جتی استفاده کنیم در سیستم لوله کشی مواردی را باید در نظر بگیریم ابتدا باید مطمئن شویم که میزان کافی پمپ آب در محفظه پمپ جتی وجود دارد.

مورد دیگر این است که اگر می خواهید پمپ را در فضای باز و جایی دور از از دسترس نصب کنید باید وسیله ای گرمایشی برای پیشگیری از یخ زدگی پمپ قرار دهید.

برای اینکه حداقل زمان مکندگی مایع حفظ شود سایز لوله مکش باید کوتاه باشد چراکه اگر زمان روند مکث طولانی باشد مایع قبل از اینکه انتقال یابد تبخیر می شود.

اتصالات در لوله مکش همگی باید عاری است جریان هوا باشد و خطوط انشعاب روند مکش، همگی باید نصب شده باشند.

علاوه بر این موارد خط لوله مکش باید به گونه ای طراحی شود هیچ فضایی برای گیر انداختن هوا وجود نداشته باشد چراکه در صورت رعایت نشدن این صورت از مکش آب جلوگیری می کند. در غیر اینصورت حباب های هوا در آب گیر کرده و باعث ایجاد مشکل در عملکرد پمپ جتی می شود.

در پمپ های جتی پروانه ها از جنس برنج هستند و حتی می توان در این پمپ ها از نوریل یا استیل ضد زنگ استفاده کرد چراکه در منطقه هایی که آب آن شور است و دارای املاح می باشد مناسب و کاربردی است.

از مواردی که برای به کار گرفتن پمپ در پمپاژ سیالات کثیف بسیار ضروری می باشد استفاده از فیلتر برای تفکیک ذرات جامد و معلق می باشد.

000000000000000000

انواع پمپ آب جتی

پمپ های آب جتی نیز همانند پمپ های دیگر دارای انواع مختلفی می باشد که عبارتند از:

پمپ آب جتی

جریان تخلیه در این نوع پمپ ها آرام و یکنواخت است که باعث می شود شما بتوانید مایع داخل پمپ را به بخش های مختلف انتقال دهید. علاوه بر آن راندمان و بازدهی بالایی دارد که از دلایل مهم پرطرفدار و پرکاربرد بودن این پمپ می باشد. از دیگر مزایای این پمپ برای کاربران هزینه مناسب، نگهداری آسان و حجم کم آن می باشد که قابلیت استفاده در فضا های کوچک و استفاده در زمینه های کشاورزی و آبرسانی در صنعت را فراهم کرده است.

قیمت پمپ آب جتی

این نوع پمپ های خانگی در بالای چاه قرار گرفته و با ایجاد خلا باعث مکش آب و بالا آمدن آن می شود. پمپ های جتی این توانایی را دارند که جریان آب را به ارتفاع بیشتری نسبن به سایر پمپ ها هدایت کند. این نوع پمپ ها دارای دو نوع طراحی برای انتقال آب از عمق کم و انتقال آب از عمق ۵۰ متر می باشد که بازدهی و آبدهی بالایی دارد. پمپ های جتی هر ساله با پیشرفت دانش و فناوری مدل های جدید با ویژگی های منحصر به فرد به بازار ارائه می شوند. پمپ های جتی دارای انواع مختلف با مارک ها و برند های متفاوتی می باشند که دارای قیمت های متفاوتی می باشند.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی