موضوعات داغ: # ارزش معاملات بورس # عرضه کالا در بورس کالا # بازار سهام # پیش بینی بازارها # نمایشگاه کتاب # قیمت سکه # پرسپولیس # افت شاخص بورس

سامانه‌های سنا و نیما موقتا غیرقابل دسترس هستند

محمدرضا فرزین رئیس بانک مرکزی
به دلیل بروز اختلال و مشکل فنی در شبکه مخابرات، دو سامانه «سنا» و «نیما» از دسترس خارج شدند که به محض رفع اشکال از سوی شرکت مخابرات، در اختیار کاربران قرار می‌گیرند.

به گزارش تجارت‌نیوز به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، به دلیل بروز اختلال و مشکل فنی در شبکه مخابرات، دو سامانه «سنا» و «نیما» از دسترس خارج شدند، که به محض رفع اشکال از سوی شرکت مخابرات، در اختیار کاربران قرار می‌گیرند.

براساس گزارش‌های دریافتی بخشی از شبکه نورنتا (شبکه اختصاصی امن شرکت مخابراتی) که دو سامانه سنا و نیما بر بستر آن ایجاد شده، با اختلالاتی مواجه شده‌اند که همین امر باعث کندی و در بعضی مناطق عدم دسترسی به این دو سامانه شده است.

اما با توجه به اعلام شرکت ارتباطات سیار مبنی بر تلاش کارشناسان فنی شبکه، به محض رفع مشکل پیش آمده این دو سامانه در اختیار کاربران عزیز قرار می‌گیرد.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی