به گزارش تجارتنیوز، علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: با توجه به تعطیلات پیش رو ( ۱۴ و ۱۵ خرداد ماه) تصمیم گیریهایی در جریان است و فکر میکنم فردا در کمیته امنیتی اجتماعی وزارت کشور این پیشنهاد از طرف ما ارائه شود تا در تعطیلات پیشرو، ممنوعیت سفر را اعمال کنیم.
وی افزود: با توجه به تعطیلات چند روزه، همانطور که میدانید درست است که در وضعیت نزولی بیماری هستیم اما خیلی از شهرها و استانها در وضعیت نارنجی به سر میبرند و وضعیت بسیار شکننده است. یکی از عوامل موثر در انتشار بیماری معمولا سفرها و ترددها، تجمعات و مهمانی ها است، این پیشنهاد داده شده است تا در ایام تعطیلات از یک روز قبل از آغاز تعطیلات تا یک روز بعد از آن را منع سفر قائل شویم.
وی در خاتمه سخنان خود در یک برنامه تلویزیونی تاکید کرد: منع سفر گاهی بر اساس شهرهای قرمز و نارنجی است ولی این موضوع یک ممنوعیت است و سختگیری زیادی برای انجام سفرها قائل خواهیم شد.
منبع: ایسنا
آخرین اخبار اقتصادی را از کانال تلگرام تجارتنیوز دنبال کنید.
ببخشید بعد از تعطیلات محدودیت وجود داره ؟
من بشخصه نزدیک ۲سال هست خانه نشین شدم.فقط فقط بخاطریکه با قطار رفتم.
شما لطف کنین ایام محرم،دهه.فجر.ماه رمضان،ایام قدر،شهادت ها مراسم نگیرین .مکه ب اون بزرگی بخاطر کرونا حج تعطیل شده ولی ایران تازه تو کرونا مرزهاش بازه ک افریفایی .هندی.افغانی.پاکستانی به اسم توریست وارد بشن.بعد موج ۴_۵میاد .
با هواپیما ،قطار ،اتوبوس که عمومی و همگانی هست ک هیچ تضمینی برای سلامتی .میشه رفت مسافرت ولی با ماشین شخصی نمیشه رفت.فقط ی دلبل میتونه داشته باشه با وسیله شخصی تا بحال کسی مریض نشده ولی با وسایل عمومی خیلی هم زیاد. الان وضعیت برای تعطیلات و مسافرت و شادی مردم سیاه هست ولی برای اشک و زاری و برای انتخابات سفید میشه.کروناااااا تو اون روزا کجا میره؟؟اجازه به کرونا میدین بره مسافرت ولی به ملت خودتون نه.پول زور که میگیرین ب اسم کرونا تموم میشه :::مالیات .جریمه.قط کردن بیمه مستمربیگران از خانواده شهدا گرفته تا زیر خط فقر.قطی برق بخاطر نبود اب.گرانی لحظه به لحظه.