موضوعات داغ: # سوریه # پاناما # داعش # پیش بینی بازار خودرو # پیش بینی بازار مسکن # پیش بینی بازارها # پیش بینی بورس # پیش بینی قیمت دلار

شایعه‌سازی برای تخریب شبکه بانکی

تجارت نیوز
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با رد شایعه ورشکستگی بانک‌ها، گفت: اموال مازاد بانک‌ها باید واگذار شود.

مهرداد بائوج لاهوتی با اشاره به شایعه ورشکستگی برخی بانک‎ها در کشور و ارتباط آن با افزایش نرخ سود بانکی برای جمع‌آوری نقدینگی، گفت: هیچ یک از بانک‌های موجود در کشور ورشکسته نبوده و با توجه به دارایی‌های موجود در شبکه بانکی این شایعه از بیخ و بُن کذب است.

به گزارش تجارت‌نیوز،نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بانک‌ها در کشور از سرمایه و اموال کافی برخوردار هستند، افزود: اگر بانکی در معرض ورشکستگی نیز قرار بگیرد اموال آن می‌تواند پاسخگوی مشتریان باشد.

بائوج لاهوتی با تاکید بر اینکه در پی افزایش بی رویه اموال بانک‌ها، مجلس قانون واگذاری اموال مازاد بر ۴٠ درصد آنها را تصویب و ابلاغ کرده است، تصریح کرد: بانک‌ها به قدری از حیث مالی شرایط مناسبی دارند که متاسفانه وارد مسیر بنگاه‌داری شده‌اند.

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه شایعه پراکنی در مورد ورشکستگی بانک‌ها با هدف تخریب شبکه پولی و بانکی کشور صورت می‌گیرد، گفت: ارتباط بخشیدن میان افزایش نرخ سود بانکی و ورشکستگی بانک‌ها نیز فرضیه کاملا باطل است.

وی با تاکید بر اینکه دولت و تیم اقتصادی برای جمع آوری نقدینگی سرگردان در اقتصاد به افزایش نرخ سود بانکی تن داده‌اند، افزود: افزایش نرخ سود بانکی برای کوتاه مدت اهرم مناسبی برای نظم بخشیدن به اقتصاد است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی یادآور شد: دولت با نظارت مستمر بر شبکه بانکی کشور اجازه متضرر شدن مردم را نمی‌دهد، از این‌رو نگرانی در خصوص ورشکستگی بانک‌ها وجود ندارد.

 

 

منبع:ایبنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی