موضوعات داغ: # جنگ # اسرائیل # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # فرودگاه # بازار سرمایه # ایران و اسرائیل # خرید طلا

علل درپرداخت تسهیلات ازدواج تخلف است/ مجلس ورود می کند

e1d63fe10c35bb6401025540e84a0e6b_XL.jpg
عضو کمیسیون شوراها و امورداخلی مجلس، باتاکید برضرورت تسریع در تسهیل شرایط ازدواج،گفت: تعلل در پرداخت تسهیلات ازدواج ازسوی بانک ها به ورود قاطعانه مجلس به موضوع و برخورد با متخلفان ختم می شود.محمد محمودی شاه نشین،با انتقاد از کمبود منابع قرض الحسنه درکشور،گفت: با توجه به لحاظ شدن منابع وام قرض الحسنه ازدواج در […]

e1d63fe10c35bb6401025540e84a0e6b_XL.jpgعضو کمیسیون شوراها و امورداخلی مجلس، باتاکید برضرورت تسریع در تسهیل شرایط ازدواج،گفت: تعلل در پرداخت تسهیلات ازدواج ازسوی بانک ها به ورود قاطعانه مجلس به موضوع و برخورد با متخلفان ختم می شود.محمد محمودی شاه نشین،با انتقاد از کمبود منابع قرض الحسنه درکشور،گفت: با توجه به لحاظ شدن منابع وام قرض الحسنه ازدواج در بودجه 95 هیچ بهانه و تعللی در پرداخت این تسهیلات پذیرفتنی نیست.
نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد درمجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه باید دولت بانک ها را ملزم به پرداخت وام ازدواج کند،تصریح کرد:بی توجهی به این مهم غفلت در نصب العین قراردادن فرمایشات رهبری در بحث تسهیل شرایط ازدواج را در پی دارد.
بانک ها از تبلیغ صرف در بحث جذب سرمایه و بنگاه داری خارج شوند
این نماینده مردم در مجلس دهم،با تاکید براینکه باید بانک ها از تبلیغ صرف در بحث جذب سرمایه و بنگاهداری خارج شوند،افزود: پرداخت تسهیلات ازدواج باید با سرعت بیشتری در دستورکار قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه باید رویکرد فرهنگی دربحث ازدواج تغییرکند تا تاکیدات مقام معظم رهبری محقق شود،افزود: در بحث پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج منافع اقتصادی باید کنار گذاشته شود.
ازدیاد نسل با تسهیل شرایط ازدواج ممکن می شود
محمودی شاه نشین با بیان اینکه ازدیاد نسل با تسهیل شرایط ازدواج ممکن می شود، افزود: دولت باید با تامین شرایط ازدواج جوانان از جمله مسکن تسهیل معیشت آنان را رقم بزند.
وی تاکید کرد: تخلف در پرداخت وام ازدواج با برخورد قاطع مجلس همراه خواهد شد.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس، درگفت وگو با خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه طرحی برای ملزم کردن دولت نسبت به پرداخت وام ازدواج در صورت لزوم در مجلس تهیه خواهد شد،تصریح کرد:دولت باید ملزم به پرداخت وام ازدواج باشد و با بانک های تعلل کننده در این زمینه برخورد کند.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی