به گزارش تجارتنیوز، اولین قیمت فروش دلار در صرافی ملی صبح روز چهارشنبه ثابت ماند. به این ترتیب قیمت فروش آن ۲۳ هزار و ۸۷۰ تومان و نرخ خرید آن ۲۳ هزار و ۴۲۰ تومان اعلام شد.
در بازار آزاد نیز نرخ بیتغییر ماند و معاملات صبح امروز با نرخ حدود ۲۴ هزار ۴۵۰ تومان آغاز شد.
نخستین معاملات در بازار متشکل ارزی و سامانه سنا هم به ترتیب با قیمت ۲۳ هزار و ۲۱۳ تومان و ۲۳ هزار و ۴۶۳ تومان آغاز شد.
همچنین بر اساس آخرین معاملات روز گذشته کاری در سامانه نیما نرخ خرید حواله دلار ۲۳ هزار و ۱۵۰ تومان و نرخ فروش آن ۲۳ هزار و ۱۰۰ تومان اعلام میشود.
معاملات در بازار ارز در حال حاضر در حالی صورت میگیرد که لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ در صحن علنی مجلس مورد بحث قرار گرفته است. دقایقی پیش ایزدخواه، نماینده مردم تهران درباره بخش ارزی این بودجه اینطور اظهار نظر کرد: از بودجه سال ۱۳۹۸، بحران بنزین درآمد. از بودجه سال ۱۳۹۹ بحران بورس درآمد و از بودجه سال ۱۴۰۰ میخواهند بحران ارز دربیاورند.
یه چیزی
با حذف ارز ۴۲۰۰ تومنی میشه بگین کدوم کالاها یا خدمات گرون خواهد شد؟
تا ما هم الکی به قصه افرایش نرخ یارانه دلخوش نکنیم!
باز چه کلاهی قراره سرمون بره!
.خدارو شکر…اینا همش امتحان الاهیه….
کی این بازی دلار و طلا و بورس تموم میشه کلا ارامش نداریم