موضوعات داغ: # تولید برق # ایران و آمریکا # ترامپ # آثار تاریخی # گردشگر # گردشگران # بورس کالا # زعفران

متروی تهران در روز جهانی قدس رایگان است

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از برنامه‌ریزی ویژه برای خدمات‌رسانی به نمازگزاران و راهپیمایان مراسم روز جهانی قدس در ۸ فروردین ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش تجارت نیوز، دکتر رضا محمدنژاد بیدخت، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس گفت: حرکت‌های فوق‌العاده مسافری به‌ منظور ارائه خدمات حداکثری در این روز پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه در خط ۴ متروی تهران، با افزایش ۱۵ رام قطار نسبت به برنامه عادی نوروز، خدمات‌دهی در این مسیر تقویت خواهد شد، افزود: ایستگاه‌های دروازه دولت، فردوسی، تئاتر شهر، میدان انقلاب اسلامی، توحید، شادمان، دکتر حبیب‌الله و استاد معین که در مسیر راهپیمایی قرار دارند، آماده ارائه خدمات ویژه به شهروندان خواهند بود.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه تصریح کرد: متروی تهران در تمامی خطوط درون‌شهری، از آغاز سرویس‌دهی تا اذان ظهر، به‌ صورت رایگان فعالیت خواهد کرد و بعد از پایان نماز نیز پذیرش مسافران در ایستگاه‌های هدف به‌ صورت رایگان انجام خواهد شد.

محمدنژاد در پایان خاطرنشان کرد: برنامه حرکت قطار‌ها در خط ۵ و خطوط اقماری هشتگرد، شهر پرند و فرودگاه مهرآباد بدون تغییر باقی خواهد ماند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی