موضوعات داغ: # رهبر انقلاب # مسعود پزشکیان # آمریکا # اروپا # داروخانه

مدیر عامل بانک جهانی رییس بانک توسعه برزیل می‌شود

56408

روزنامه «او اِستادو سائوپائولو» برزیل نوشت: «جوآکویم لوی» مدیر عامل و رییس بخش مالی بانک جهانی به عنوان رییس بانک توسعه برزیل انتخاب شده است.

«جوآکویم لوی» مدیر عامل و رییس بخش مالی بانک جهانی به عنوان رییس بعدی بانک توسعه برزیل انتخاب شده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، در همین حال روزنامه «او اِستادو سائوپائولو» برزیل در سر مقاله خود عنوان کرد که این مطلب در راهروهای بانک جهانی درز پیدا کرد و «لوی» در حال ترک میز خود از بانک جهانی است.

بر پایه این گزارش، «جوآکویم لوی» در فوریه سال ۲۰۱۶ میلادی به گروه بانک جهانی پیوست و پیش از این هم به عنوان وزیر دارایی برزیل در دوره ریاست‌جمهوری «دیلما روسف» بوده است که البته در ماه اوت همان سال به دلیل استفاده غیر قانونی از پول بانک‌های دولتی به‌منظور تخصیص بودجه برای هزینه کرد عمومی استیضاح شد.

 

منبع:رویترز

نظرات