موضوعات داغ: # بارش برف # تعطیلی ادارات # تعطیلی مدارس # سرما # آلمان # انتخابات # سایپا # واگذاری خودروسازان
اخبار کمتر دیده شده بورسی امروز

نتیجه 10 مجمع سالانه و شائبه افزایش سرمایه ۱۲۰۰ درصدی یک بانک

از مهمترین خبرهای بورسی امروز، دوشنبه 17 تیر ماه سال 98، نتیجه 10 مجمع سالانه و سود قابل تقسیم، شائبه افزایش سرمایه ۱۲۰۰ درصدی یک بانک و اعلام سود پنج نماد بورسی است.

به گزارش تجارت‌نیوز، در پایان معاملات امروز، شاخص کل بورس با رشد 1.14 درصدی، 2800 واحد افزایش یافت.

نتیجه 10 مجمع سالانه و سود قابل تقسیم

نتیجه مجمع سالانه و سود تقسیمی 10 شرکت مشخص شد.

پتروشیمی مارون: 4000 ریال تقسیم برای هر سهم

فرابورس: 120 ریال سود برای هر سهم به علاوه افزایش سرمایه 40 درصدی از سود انباشته و اندوخته

ايران‌ ياساتايرورابر: 100 ریال سود برای هر سهم

نفت بهران: 2.640 ریال برای هر سهم

گروه صنعتی قطعات اتومبیل ایران: 10 ریال برای هر سهم

گسترش سرمایه‌گذاری ایران خودرو: 140 ریال برای هر سهم

قند چهارمحال: 150 ریال برای هر سهم

بیمه تجارت‌نو: 32 ریال برای هر سهم

آتيه داده‌پرداز: 300 ریال برای هر سهم

پارس خزر: 800 ریال برای هر سهم

سیمان مجد خواف: به حد نصاب قانونی نرسید

افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی از سود انباشته

سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران که با سرمایه 462.8 میلیارد تومانی در بورس حضور دارد امروز با اعلام افزایش سرمایه 100 درصدی، شاهد رشد پنج درصدی قیمت و صف خرید شد.

مدیران «شیران» به سهامداران و سازمان بورس اعلام کردند: طبق صورت جلسه ۵۰۱ هیات‌مدیره شرکت، سرمایه اسمی از بیش از 462.8 میلیارد به بیش از 925 میلیارد و 797 میلیون تومان خواهد رسید.

در ترکیب سهامداری این شرکت، بانک صنعت و معدن با 49.9 درصد، سرمایه‌گذاری آتیه دماوند با بیش از 22 درصد و شرکت رفاه اندیش سرمایه انسانی صنعت و معدن با دو درصد حضور دارند.

در خبر دیگر، خریداران در نخستین قرارداد کشف قیمت ۴۴۴ هزار و ۵۰۰ ریال را برای هر کیلوگرم زیره سبز تعیین کردند. معاملات قراردادهای آتی زیره سبز در حالی از روز جاری آغاز شد که وجه تضمین اولیه این معاملات معادل ۱۰ درصد ارزش کل معامله در نظر گرفته شد و کارمزد سازمان بورس و اوراق بهادار و بورس کالای ایران صفر لحاظ شده است.

اعلام سود 5 نماد بورسی

«ولساپا»: شرکت لیزینگ رایان سایپا در صورت‌های مالی ۱۲ماهه حسابرسی شده اعلام کرد که برای هر سهم ۲۲۷ ریال سود ساخته است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته هفت درصد افزایش یافته است.

«کپارس»: مجمع عمومی شرکت کاشی پارس تقسیم مبلغ هزار و ۱۸۰ ریال سود نقدی و هزار و ۱۹۰ ریال سود خالص برای هر سهم این شرکت را در مجمع به تصویب رساند.

«شیراز»: شرکت پتروشیمی شیراز در صورت‌های مالی تلفیقی ۱۲ ماهه حسابرسی شده منتهی به ۲۹ اسفند ماه سال ۱۳۹۷ سود هر سهم را هزار و  ۲۶۴ ریال اعلام کرد.

این شرکت سود عملیاتی تلفیقی این دوره را ۱۰ هزار و ۱۷ میلیارد ریال، سود خالص تلفیقی را شش هزار و ۴۴۸ میلیارد ریال و سود انباشته‌ قابل انتساب به صاحبان سهام شرکت اصلی را ۱۴۶ میلیارد و ۷۷۹ میلیون ریال اعلام کرده است.

«پتروشیمی مبین»: درآمد پتروشیمی مبین در سال 97 با رشد 61 درصدی به شش هزار و 596 میلیارد تومان رسیده است که با این میزان درآمد سود خالص 167 تومانی برای هر سهم شناسایی کرده است که نسبت به 96 رشد 75 درصدی داشته است.

شرکت پتروشیمی یکی از شرکت‌های یوتیلیتی محور است که در سال مالی 97 مبلغ شش هزار و 596 میلیارد تومان درآمد ساخته است. با توجه به بهای تمام شده چهار هزار و 256 میلیارد تومانی شرکت در سال 97 سود ناخالص دو هزار 340 میلیارد تومانی و سود خالص دو هزار و 384 میلیارد تومانی شناسایی کرده است.

شائبه افزایش سرمایه ۱۲۰۰ درصدی یک بانک

حجت‌الله نجاری با اشاره به اینکه این روزها بانکداری از صنایعی است که در بورس با اقبال چشمگیری روبه‌رو شده و یکی از دلایل آن نیز برنامه‌های اعلامی در خصوص افزایش سرمایه‌های قریب‌الوقوع آنها از محل‌های مختلف است، گفت: این موضوع و عدم اعلام میزان افزایش سرمایه از سوی برخی بانک‌ها منجر شده تا برخی شایعات در این گروه مطرح و حتی شاهد رشد بی‌دلیل قیمت سهام برخی از بانک‌ها نیز باشیم.

وی افزود: یکی از بانک‌هایی که این روزها با رشد تقاضا و اقبال بازار روبه‌رو است بانک شهر است و شایعاتی نیز در مورد افزایش سرمایه ۱۲۰۰ درصدی مطرح شده اما واقعیت آن است که این بانک هیچ برنامه‌ای برای افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها یا طرق مختلف ندارد و باید سهامداران در این خصوص به شایعات مطرح شده آگاه باشند.

این مقام مسئول درخصوص علل رشد قیمت سهام «وشهر» گفت: بانک در حال انجام روال عادی عملیات بانکداری است و رخدادی که اثرگذاری خاصی بر قیمت سهام داشته باشد، رخ نداده که منجر به تغییرات هیجانی قیمت سهام آن باشد و عمده رشد قیمت، صرفا ناشی از جو مثبت حاکم بر رشد ارزش سهام گروه بانک‌ها و ورود جریان نقدینگی به سهام بانک شهر است.

به گفته نجاری، بانک شهر تنها بانک در بازار پایه است که با دریافت مجوز از سازمان بورس و شرکت فرابورس، بازارگردان داشته و تامین سرمایه تمدن به عنوان یکی از شرکت‌های بزرگ و تراز اول در این خصوص بسیار خوب و حرفه‌ای عمل کرده و باعث اطمینان بخشی به سهامداران آن شده است.

منبع: بورس پرس، سنا، رادیو سهام، بااقتصاد

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی