به گزارش تجارتنیوز، بانک مرکزی در نامهای به شرکت بورس کالای ایران تاکید کرده است که مبلغ 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده در قیمت کشفشده معاملات گواهی سپرده کالایی سکه طلای ربع بهارآزادی خزانه بانک رفاه، محاسبه شده است؛ لذا مبلغ دیگری با عنوان هزینه مالیات بر ارزش افزوده از متقاضیان اخذ نمی شود.
گفتنی است، عرضه ربع سکه طلا در بورس کالا به منظور از بین بردن حباب سکه و تعدیل انتظارات تورمی غیر واقعی توسط بانک مرکزی با همکاری بورس کالای ایران در سه روز انجام شد.
طی این سه روز حدود ۵۰ هزار سکه ربع بهار آزادی با قیمتهای کشف شده در فرآیند ثبت سفارش به روش حراج تک قیمتی معامله شد. بدین ترتیب قیمت روز اول، ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، روز دوم، ۷ میلیون و ۹۰ هزار تومان و روز سوم ۷ میلیون و ۵۰ هزار تومان بود.
بر اساس برنامه بانک مرکزی، عرضه ربع سکه طلا در هفته جاری نیز انجام خواهد شد. روش کشف قیمت و ثبت سفارش در عرضههای آینده بر اساس تفاهمی که با سازمان بورس صورت گرفته از طریق سازوکار بورس کالا است که جزییات آن از طریق آگهی رسمی بورس کالای ایران به اطلاع عموم خواهد رسید.
گزارشهای بیشتر را در صفحه اخبار ارز و طلا بخوانید.
با سلام لطفا بانک رفاه و بورس کالا بستری فراهم کند که ربع سکه بورس کالا در مرکز استانها قابل تحویل باشد ونیازی به مراجعه به تهران نباشد
باسلام لطفا بانک رفاه برای ربع سکه فرایندی را تعیین کند که کسانی که در شهرستانها یا حداقل مراکز استانهاهستند ربع سکه بورس کالا را از همان خرانه مرکز استان ها تحویل بگیرد و نیازی به مراجعه به خزانه تهران نباشد ما نداسته ازاینکه که کجا تحویل میدهند یکی یا دو تا ثبت نام کرده ایم هزینه های زیادو گرفتاری ها مقرون به صرفه برای رجعت به تهران نیست با توجه الکترونیکی بودن دولت لطفا مسئولین بورس کالا و بانک رفاه اقدام لازم را انجام دهند تا مردم سر در گم نشوند وگامی در جهت تمرکز زدایی باشد