موضوعات داغ: # قیمت سکه # قیمت طلا # پیش بینی بازارها # پرسپولیس # هواشناسی # خوزستان # هوش مصنوعی # بارش
«تجارت‌نیوز» گزارش می‌دهد:

«نماد» به بورس پیوست / حرکت گروه مالی غدیر در مسیر دستیابی به سود پایدار

«نماد» به بورس پیوست / حرکت گروه مالی غدیر در مسیر دستیابی به سود پایدار
عرضه اولیه سهام شرکت گروه مالی نماد غدیر با نماد معاملاتی «نماد»، روز یکشنبه 23 آذر 1404 در بورس تهران انجام شد. این رویداد، پنجمین مرحله تامین مالی از طریق بازار سرمایه در سال جاری به شمار می‌رود. میلاد فروغی، مدیرعامل غدیر در جریان این رویداد بر حرکت گروه مالی غدیر در مسیر دستیابی به سود پایدار تاکید کرد.

به گزارش تجارت نیوز، بورس اوراق بهادار تهران روز یکشنبه مورخ 23 آذر 1404 شاهد پنجمین عرضه اولیه سال جاری خود بود. سهام شرکت گروه مالی نماد غدیر با نماد معاملاتی «نماد» طی فرآیند ثبت سفارش، عرضه و با مشارکت سهامداران، فرآیند تامین مالی این شرکت تکمیل شد.

میلاد فروغی، مدیرعامل گروه مالی نماد غدیر، در مراسم عرضه اولیه این گروه گفت: «امروز نماد گروه مالی نماد غدیر وارد بورس شد، که این موفقیت به‌واسطه تلاش‌های مداوم تمامی افراد و تیم‌هایی به دست آمده که در ساخت و پیشرفت این مجموعه نقش داشتند. این دستاورد نتیجه‌ی همکاری و همدلی تمام همکاران ما در گروه مالی نماد غدیر است.»

او در ادامه بیان کرد: «گروه مالی نماد غدیر در سال ۱۴۰۱ تحت عنوان گروه مالی غدیر موفق به اخذ مجوز از سازمان بورس شد و در سال ۱۴۰۲ نماد ما در تابلوی بورس به‌طور رسمی عرضه گردید.»

مدیرعامل گروه مالی نماد غدیر همچنین تصریح کرد: «در مجموعه ما سهام و نمادهای شناخته‌شده‌ای وجود دارند که به‌عنوان پشتوانه‌ای قوی برای فعالیت‌های ما در زمینه خدمات مالی عمل می‌کنند.»

فروغی درخصوص مدیریت دارایی‌ها نیز گفت: «ما در این حوزه ۱۴ صندوق مختلف داریم که شامل صندوق‌های درآمد ثابت، سهامی و سایر انواع صندوق‌ها می‌شود. این صندوق‌ها نقش مهمی در تنوع‌بخشی به فعالیت‌های شرکت دارند و به تقویت توانمندی‌های ما کمک می‌کنند.»

او در ادامه در مورد فعالیت‌های تأمین مالی گروه توضیح داد: «ما هم در تأمین مالی شرکتی و هم در بخش‌های مرتبط با بیمه فعالیت داریم که این بخش‌ها به‌طور جدی در حال توسعه و گسترش هستند.»

فروغی همچنین به نقش فناوری در آینده گروه اشاره کرد و افزود: «فناوری به‌عنوان یکی از محورهای اصلی فعالیت‌های ما در نظر گرفته شده و در سال‌های آتی، تأثیر آن در سودآوری گروه مالی نماد غدیر بسیار بیشتر خواهد شد.»

در نهایت، مدیرعامل گروه مالی نماد غدیر از برنامه‌های آینده گروه سخن گفت و افزود: «براساس استراتژی‌های تعریف‌شده، این اطمینان را به سهامداران می‌دهیم که شرکت به سمت دستیابی به سود پایدار حرکت می‌کند و در مجمع پیش‌رو، اخبار خوب و دلگرم‌کننده‌ای در انتظار آن‌ها خواهد بود.»

گفتنی است، در جریان عرضه اولیه غدیر، تعداد چهار میلیارد و 500 میلیون سهم (معادل 5 درصد از سهام شرکت) به روش ثبت سفارش عرضه شد. قیمت هر سهم در این مرحله دو هزار و 333 ریال کشف و نهایی و سهام مذکور به عموم سرمایه‌گذاران ارائه شد.

در این عرضه اولیه، مجموعا بیش از یک میلیون و 245 هزار و 232 کد معاملاتی اقدام به ثبت سفارش برای خرید کردند. در نهایت، برای یک میلیون و 239 هزار و 679 کد معاملاتی، حداکثر تعداد چهار هزار و 276 سهم تخصیص داده شد.

گزارش‌های بیشتر را در صفحه بورس بخوانید.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی