موضوعات داغ: # بازار سهام # قیمت سکه # پرسپولیس # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # خشکسالی # کریدور # ناترازی انرژی

هادی ساعی نامزد انتخابات هیأت اجرایی فدراسیون جهانی تکواندو شد

هادی ساعی نامزد انتخابات هیأت اجرایی فدراسیون جهانی تکواندو شد
 رئیس فدراسیون تکواندو برای حضور در هیأت اجرایی فدراسیون جهانی با هفت نماینده دیگر از قاره آسیا رقابت خواهد کرد.

به گزارش تجارت نیوز، انتخابات فدراسیون جهانی تکواندو اول آبان ماه سال جاری و یک روز پیش از آغاز بیست و هفتمین دوره مسابقات قهرمانی جهان در هتل «جونا» شهر «ووشی» چین برگزار خواهد شد.

در این دوره رئیس، نواب رئیس، اعضای هیأت اجرایی و خزانه‌دار فدراسیون جهانی انتخاب خواهند شد. برای پست ریاست تنها نامزد «چانگ وون چو» رئیس فعلی WT است. برای پست نایب رئیسی هم هفت نفر نامزد شده‌اند که سه نفر انتخاب خواهند شد. خزانه‌دار هم تنها یک نامزد دارد.

اما هیأت اجرایی فدراسیون جهانی دارای ۱۴ عضو است که ۳۴ نفر برای آن نامزد شده‌اند. طبق اعلام فدراسیون جهانی و سهمیه‌بندی انجام شده، از هر قاره یک نماینده مرد و یک نماینده زن با اخذ بیشترین آرا در مجموع ۱۰ نفر به هیأت اجرایی راه خواهند یافت. ۴ عضو بعدی نیز از بین نفراتی انتخاب خواهند شد که بیشترین رأی را کسب کرده باشند. همچنین از بین نامزدهای زن در این دوره، شخصی که بیشترین رأی را کسب کند به عنوان نایب رئیس چهارم انتخاب می‌شود.

در بخش آسیا ۱۲ نفر نامزد شده‌اند که از بین آنها ۴ نفر «زن» از کشورهای اردن، برونئی، عربستان و چین هستند و یک نفر انتخاب خواهد شد. هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو کشورمان نیز برای حضور در هیأت اجرایی نامزد شده است که باید با نمایندگان امارات، نپال، قزاقستان، هند، هنگ‌کنگ و دو نماینده از کره جنوبی رقابت کند.

منبع: ایرنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی