موضوعات داغ: # افزایش قیمت مسکن # مذاکرات # مذاکرات ایران و آمریکا # افزایش معاملات مسکن # صنایع بورس # ترامپ # افت شاخص بورس # وزیر اقتصاد
پیشنهاد سردبیر : فوری | مذاکرات ایران و آمریکا / دور چهارم به پایان رسید + جزییات

هزینه خدمات پس از فروش خودروها افزایش نمی‌یابد

 دبیر انجمن صنفی شرکت‌های خدمات پس از فروش خودرو گفت: تعرفه‌ها و هزینه‌های ارائه خدمات پس از فروش خودروها افزایش نمی‌یابد. عباسعلی غیاثی اظهار کرد: با توجه به نزدیکی به ایام تعطیلات نوروزی شرکت‌های امداد خودرویی وابسته به خودروسازان طرح‌های ویژه‌ای را برای ارائه خدمات آغاز کرده‌اند. وی با بیان این‌که هزینه‌های خدمات پس از […]

 دبیر انجمن صنفی شرکت‌های خدمات پس از فروش خودرو گفت: تعرفه‌ها و هزینه‌های ارائه خدمات پس از فروش خودروها افزایش نمی‌یابد.

عباسعلی غیاثی اظهار کرد: با توجه به نزدیکی به ایام تعطیلات نوروزی شرکت‌های امداد خودرویی وابسته به خودروسازان طرح‌های ویژه‌ای را برای ارائه خدمات آغاز کرده‌اند.

وی با بیان این‌که هزینه‌های خدمات پس از فروش و خدمات امدادی در تعطیلات نوروز تغییری نسبت به قیمت‌های فعلی نخواهد داشت، خاطرنشان کرد: برای سال آینده و پس از تعطیلات نوروزی نیز تصمیمی برای افزایش تعرفه‌ها وجود ندارد.

دبیر انجمن صنفی شرکت‌های خدمات پس از فروش خودرو ادامه داد: شرکت‌های خودروساز و همچنین شرکت‌های ارائه دهنده خدمات پس از فروش خودروسازان در آستانه تعطیلات نوروزی نظارت بر عملکرد شبکه خدمات پس از فروش را تشدید کرده‌اند.

غیاثی تصریح کرد: شهروندان در صورت هرگونه نارضایتی و بروز تخلف در زمینه دریافت خدمات در تعطیلات نوروزی می‌توانند شکایت خود را به شرکت خودروساز، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران ارائه کنند.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی