موضوعات داغ: # بندر شهید رجایی # انفجار # پیش بینی بازارها # قیمت سکه # حادثه # رئیس سازمان بورس اوراق بهادار # بندرعباس # عرضه کالا در بورس کالا

هواشناسی کشور امروز سه شنبه 9 اردیبهشت ماه

سازمان هواشناسی امروز سه شنبه برای سواحل دریای خزر، تداوم ابرناکی، بارش باران و کاهش نسبی دما پیش‌بینی کرد.

به گزارش تجارت نیوز، از سازمان هواشناسی، امروز (سه‌شنبه) ابرناکی و بارش در سواحل دریای خزر ادامه خواهد داشت، دریای خزر مواج است و کاهش نسبی دما در این منطقه رخ می‌دهد.

در مناطقی از شمال غرب، غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و برخی نقاط اصفهان، یزد و منطقه خراسان نیز افزایش ابر، در بعضی ساعات رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید پیش بینی می‌شود.

امروز همچنین در نوار شرقی کشور وزش باد شدید همراه با خیزش گرد و خاک سبب کاهش کیفیت هوا می شود.

امروز آسمان تهران نیمه ابری، از بعدازظهر افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش شدید باد و گرد و خاک است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۲۶ و کمینه دمای آن به ۱۶ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

فردا (چهارشنبه) از بارندگی در شمال غرب و غرب سواحل کاسته می‌شود. در غرب، مرکز و شرق کشور و همچنین در شرق سواحل دریای خزر افزایش ابر و رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

از روز چهارشنبه تا آخر هفته در غالب مناطق کشور روند افزایش نسبی دما حاکم می‌شود.

منبع: ایرنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی