به گزارش تجارتنیوز، لایحه بودجه ۱۴۰۱ فردا تقدیم صحن علنی مجلس شورای اسلامی میشود. در حالی که بسیاری از کارشناسان نگران تاثیرات منفی این لایحه بر بازار سهام هستند، امروز زمزمههایی از این لایحه به گوش رسید که واکنش فعالان بازار سهام و کارشناسان اقتصادی را به دنبال داشت.
محمدهادی سلیمیزاده، روابط عمومی سازمان بورس و اوراق بهادار، امروز در توییتی از خبرهای خوش لایحه بودجه برای بازار سهام خبر داد. وی در توییتر خود نوشت: «اخبار بسیار خوبی از #بودجه ۱۴۰۱ به گوش میرسد. از کاهش چشمگیر فروش #اوراق در سال آتی تا بودجه مستقل برای #صندوق_تثبیت و ثابت ماندن نرخ خوراک پتروشیمی ها، در کنار کاهش ۵ درصدی مالیات شرکت ها همه نشان دهنده عزم یکپارچه دولت برای بازگرداندن ریل بازار به مسیر اصلی خود می باشد.»
در ادامه علی چشمی، کارشناس اقتصادی نیز در توییتی عنوان کرد: «کسی که بگه #بودجه بدون کسری بسته شده یعنی نمیدونه پولی که از محل درآمد به دست میاد با پولی که از محل فروش طلا و املاک و سهام و اوراق میاد خیلی فرق داره. همه دریافتیها، #درآمد نیست.»
همچنین توییتهای دیگری نیز در واکنش به این موضوع منتشر شد که در ادامه برخی از آنها را میخوانیم:
«در بودجه سهم فروش نفت از ۲۳۰ هزار میلیارد تومان در سال جاری به حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است و درآمدهای مالیاتی در سال آینده ۷۰ درصد رشد دارد! پ.ن: مالیات رو قراره از کی بگیرند؟»
«در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱، برای #اولین_بار #کل_مبلغ_مالیات معاملات در بورس #تماما برای #حمایت_از_بازار به صندوق تثبیت واریز خواهد شد. این علاوه بر واریز ۱ درصد منابع صندوق توسعه به صندوق تثبیت بازار خواهد بود.»
مهمترین اخبار بازار سهام را در صفحه بورس تجارتنیوز بخوانید.
اینا همه فیلمه همونطور که بورس رو رییس سازمان قبلی و وزیر اقتصاد گذشته سه ماهه ۴۰۰ هزار واحد رشد دادن اینا هم همه چی دست خودشونه خوب که به مردم ضرر بزنن اکثر سهام بازار رو به مفت جمع اوری میکنن بعد میبرنش بالا میگن دیدین بالاخره هر کاری از دستمون بر میومد برای بازار انجام دادیم و رشدش دادیم!! در حالی که بالا رفتنش هم برای خودشونه تمام سهام رو از سهامدار خرد جمع کردن …..این بازار رو اگه کاری به کارش نداشتن الان شاخص ۳ میلیون رو رد کرده بود
سهم خساپا بعد از یکماه گرگان گرفتن پول سهامدار با ۴ درصد باز شد اونم امروز با منفی ۵ به کار خودش اتمام داد البته فکر کنم ادامه داشته باشه اسم این چیه دزدی نیست بنظرتون بورس فقط شده نوسانگرفتن حقوقی پایین بخره دوسه روز بعدش گرون بنداز به سهامدار
خوب من سهام دار احمقی هستم که تو منفی ۵ میرفوشم
از حرف تا عمل فاصله بسیار است
این هم یه توهم دیگه تو انتخابات قشنگ تر از این حرفها رو شندیم .
اگه توافقات برجامی صورت بگیره و دلار سقوط کند و به زیر ۲۰ هزار تومان برسه و یا توافق صورت نگیره و دلار به ۴۰ هزار تومان برسه . بودجه سال آینده به هر نحوی که باشه ، اخبار خوب اقتصادی شنیده بشه و …….. تا زمانی که یک سری نفهم و نادان سهام خودشان را مفت و مجانی بفروشند ، باید هم انتطار داشت که بورس سقوط کند.
اگه بورس خوب باشه، هیچ کس نمیفروشه. وقتی هر ئز قرمزه، و قیمت اجناس هر روز گرون ترمیشه، موندن اشتباه است. یادمه شهریور پارسال هم از این حرفا بود. از اون روز تا الان ضرر اونهایی که موندند د سه برابر شد، و اونهایی که رفتند عاقل بودند.
اونایی که رفتند، با تجربه ی تلخی که داشتند، تو هیچ بازاری تا آخر عمرشون دیگه سرمایه گذاری نمی کنند. در نتیجه پولشون همیشه تحت اثر تورم داره بی ارزش میشه. اونی که مونده، درسته ممکنه از شهریور تا حالا شاید 15درصد ضرر کرده باشه، ولی شخصیت قوی این افراد باعث میشه تو بازار باقی بمونند و اینو همه می دونند که همیشه در روی یک پاشنه نمی چرخه. بالاخره روزی میرسه که نوبت بورس هم میرسه. اون موقع ممکنه توی 3 ماه نه تنها ضرر افراد جبران بشه، بلکه حتی سود زیادی هم نصیب افراد صبور میشه. این که یک عده با پول خونه و ماشین و وام اومدن تو بورس و حالا مجبورن با ضرر بفروشن برن، با اونایی که با پول مازادشون اومدن، خیلی فرق می کنه.
در کشوری که هیچ مسئولی پاسخگو نیست، اسمش را چه باید گذاشت??????