موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # پیش بینی قیمت سکه # پیش بینی قیمت طلا # قیمت سکه # قیمت طلا # باشگاه پرسپولیس # لیگ برتر فوتبال ایران # باشگاه تراکتور

وزیر نیرو: تمرکز ما روی تامین آب شرب است

وزیر نیرو گفت: برنامه‌های وزارت نیرو عمدتا متمرکز بر طرح‌های نیروگاه‌های حرارتی با وجهه‌ سیکل ترکیبی و انرژی‌های تجدیدپذیر، عمدتا خورشیدی و بادی، برای تأمین برق مردم هستند. همچنین، تمرکز ما بر تأمین آب شرب مردم و مباحثی نظیر بازچرخانی، تصفیه آب و شیرین‌سازی است.

به گزارش تجارت نیوز، عباس علی‌آبادی وزیر نیرو دولت چهاردهم، درباره پروژه‌‌های اخیر وزارت نیرو عنوان کرد: اخیرا تعداد زیادی از روستاها بودند که در حال حاضر آمار تعداد آن‌ها در ذهن ندارم این روستاها آب شرب نداشتند و ما در حال انجام آبرسانی، آب شرب و بهداشتی به آن‌ها هستیم. همچنین، رونمایی از تعداد زیادی پروژه‌هایی که اخیراً در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر افتتاح شده است، را داشتیم و باز هم در دستور کار قرار دارد. علاوه بر این، کلنگ‌زنی یک عملیات بزرگ برای تأمین برق تابستان مردم هم در نظر گرفته شد.

وزیر نیرو در پاسخ به این پرسش که این طرح‌ها در راستای همان ۱۴ پروژه‌ای است که تا پایان سال تکمیل می‌شود، عنوان کرد: بله این اقدامات در همان چارچوب قرار دارند و طرح‌های موقت تا پایان دولت است و هر کاری که می‌کنیم در قالب طرح‌های میان‌مدت و کوتاه‌مدت فرض می‌شود، بعد از این طرح‌هایی خواهیم داشت که میان‌مدت و بلندمدت هستند.

وی تاکید کرد: برنامه‌های وزارت نیرو عمدتا متمرکز بر طرح‌های نیروگاه‌های حرارتی با وجهه‌ی سیکل ترکیبی و انرژی‌های تجدیدپذیر، عمدتا خورشیدی و بادی، برای تأمین برق مردم هستند. همچنین، تمرکز ما بر تأمین آب شرب مردم و مباحثی نظیر بازچرخانی، تصفیه آب و شیرین‌سازی است.

منبع: ایلنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی