موضوعات داغ: # افزایش معاملات مسکن # ترامپ # بندر شهید رجایی # وام مسکن # افزایش قیمت مسکن # صنایع بورس # پزشکیان # ارزش معاملات بورس

ویتکاف: ترامپ به دنبال حل مسئله ایران از طریق دیپلماسی است

نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امورخاورمیانه بامداد سه‌شنبه گفت که «دونالد ترامپ» می‌خواهد مسئله ایران را از طریق دیپلماتیک حل کند.

به گزارش تجارت نیوز، «استیون ویتکاف» نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا بامداد سه‌شنبه گفت که مذاکرات با ایران مثبت است.
وبگاه خبری-تحلیلی «آکسیوس» به نقل از ویتکاف نوشت: «ما در حال پیشرفت [در مذاکرات با ایران] هستیم و امیدوارم اوضاع در مسیر درست پیش برود».
وی در این‌باره توضیح داد: «ترامپ می‌خواهد در صورت امکان، این مسئله را از طریق دیپلماتیک حل کند، بنابراین ما تمام تلاش خود را در گفتگو با ایران انجام می‌دهیم».
شبکه «الجزیره» به نقل از آکسیوس گزارش داد: «ویتکاف معتقد است اگر دور چهارم مذاکرات با ایران برگزار نشود، به دلیل سفر ترامپ به منطقه خاورمیانه خواهد بود».
نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا اظهار داشت: «امیدوارم قبل یا در حین سفر ترامپ به منطقه، پیشرفتی در تلاش‌ها برای دستیابی به توافقی برای آزادی گروگان‌ها حاصل شود».
طبق این گزارش، ویتکاف ادامه داد: «من تقریباً هر روز با قطر، مصر و اسرائیل صحبت می‌کنم و امیدوارم بتوانیم پیشرفت کنیم. مهم است که گروگان‌ها را آزاد کنیم و حماس نیز باید خلع سلاح شود».

منبع: فارس

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی