موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # مذاکرات ایران و آمریکا # مذاکرات # روسیه # کنکور # آمریکا # سازمان ملل # سوریه

پسکوف: سفر ویتکاف به مسکو دیپلماسی رفت‌وبرگشت است

«استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا با هدف انتقال پیام محرمانه ترامپ به ولادیمیر پوتین و رایزنی درباره بحران اوکراین وارد مسکو شد. دیدار سه‌ساعته او با پوتین در کرملین، به گفته مقام‌های روسی، سازنده و در چارچوب دیپلماسی رفت‌وبرگشت میان مسکو و واشنگتن ارزیابی شده است.

به گزارش تجارت نیوز، «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه جهت دیدار و مذاکره با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه وارد مسکو شد و ساعاتی پیش خبرنگاران روسی اعلام کردند که کاروان حامل ویتکاف، کاخ کرملین را ترک کرده‌اند.

طبق گزارش خبرگزاری ریانووستی، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین در گفت‌وگو با «پاول زاروبین» خبرنگار برجسته روسی اظهار کرد: «سفر ویتکاف به مسکو دیپلماسی رفت‌وبرگشت است زیرا او سخنان رئیس‌جمهور ترامپ را به رئیس‌جمهور پوتین منتقل کرد و قرار شد که اظهارات رئیس‌جمهور روسیه را نیز به همتای آمریکایی‌اش برساند.»

وی افزود: «این نوع دیپلماسی به عنوان بخشی از تلاش‌های میانجیگری ایالات متحده جهت حل‌وفصل بحران اوکراین است.»

مذاکرات صلح اوکراین همچنان در هاله‌ای از ابهام به سر می‌برد و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین حاضر نیست شرایط آمریکا برای صلح را بپذیرد و در عین حال تاکید می‌کند که قلمروهای خود را به روسیه واگذار نخواهد کرد.

این درحالیست که «یوری اوشاکوف» دستیار رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به دیدار ولادیمیر پوتین و استیو ویتکاف در مسکو اظهار کرد: «دیدار میان رئیس‌جمهور پوتین و ویتکاف، سه ساعت به طول انجامیده و همچنین این دیدار مفید و سازنده بوده است.»

پسکوف همچنین در قسمت دیگری از سخنانش تاکید کرد: «به‌رغم گفت‌وگوهای مداوم صلح در رابطه با وضعیت اوکراین، روسیه باید هوشیار و آماده باشد.»

منبع: ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی