موضوعات داغ: # حمله اسرائیل # بانک مرکزی # اربعین # بسته حمایتی دولت # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # پیش بینی بازارها # تامین مالی

پلیس: تمامی تمهیدات امنیتی اربعین بازنگری و نقاط ضعف رفع شد

کاهش ۱۵ درصدی حق بیمه پرداختی زائران اربعین
جانشین معاون هماهنگ‌کننده فراجا با اشاره به آمادگی همه‌جانبه نیروهای انتظامی برای مراسم اربعین، اعلام کرد پنج وظیفه اصلی شامل تأمین امنیت، مدیریت ترافیک، خدمات گذرنامه، هماهنگی مرزی و همکاری با دستگاه‌های خدمات‌رسان به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته و کلیه پیش‌بینی‌ها به‌روز و نقاط ضعف رفع شده‌اند.

به گزارش تجارت نیوز، محمد شرفی در خصوص مراسم پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴، با تأکید بر اینکه اربعین امسال ان‌شاءالله با اقتدار برگزار می‌شود، به پنج وظیفه محوری پلیس در این مسیر اشاره کرد و افزود: اولین وظیفه، تأمین امنیت زائرین اباعبدالله الحسین علیه‌السلام است که در این راستا طرح‌ریزی‌های لازم صورت گرفته و آمادگی برای انجام این مأموریت وجود دارد.

وی وظیفه دوم پلیس را مدیریت ترافیک اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه محورهای منتهی به پایانه‌های مرزی مملو از ماشین‌ها برای زائرین عزیز است، باید این امر به‌ خوبی مدیریت شود.

ارائه خدمات گذرنامه‌ای به زائران در سه وضعیت

سردار شرفی در ادامه گفت: وظیفه سوم پلیس ارائه خدمات گذرنامه‌ای است و همچون سال‌های گذشته و حتی بهتر از گذشته با صددرصد آمادگی این خدمات ارائه خواهد شد، بطوریکه اسناد مسافرتی زائرین عزیز را در سه وضعیت گذرنامه عادی، گذرنامه زیارتی و سند خادم برای اتباع خارجی تهیه و چاپ می‌کنیم. این‌ خدمات در حد نیاز آماده شده و در اختیار زائران قرار خواهد گرفت.

کنترل و شناسایی زائران در کمتر از چهار ثانیه

جانشین معاون هماهنگ‌کننده فراجا با اشاره به تسهیل در تردد زائران، افزود: موضوع بعدی که پلیس در پیاده‌روی اربعین مد نظر قرار دارد تسهیل‌گری در رفت‌وآمد بین دو کشور است. با ایجاد پنجره واحد و اشتراک‌گذاری داده‌ها، زائرین عزیز در کوتاه‌ترین زمان و زیر چهار ثانیه، شناسایی و کنترل می‌شوند و از مرز عبور می‌کنند. این از کارهای خوبی بود که صورت گرفت.

دیپلماسی مرزی با هماهنگی سه کشور

شرفی درباره اهمیت دیپلماسی مرزی نیز اظهار کرد: یکی از وظایف دیگر پلیس دیپلماسی مرزی است که توسط مرزبانان انجام می‌گیرد. به‌ لحاظ اینکه ما یک مأموریت و عملیات مشترک را انجام می‌دهیم، طبیعی است که باید افسران ما و افسران مرز کشور عراق هماهنگی‌های لازم را به صورت میدانی و اسنادی انجام دهند که خوشبختانه هماهنگی‌های بسیار خوبی در این زمینه صورت گرفته است.

وی افزود: اخیراً یک هیئت عالی رتبه از کشور عراق در ایران حضور داشتند. یک جلسه سه‌جانبه بین وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان با موضوع اربعین برگزار شد. خیلی از موضوعاتی که در گذشته شاید ناهماهنگی‌هایی وجود داشت، امسال هماهنگی‌های لازم در مورد آن صورت گرفته است.

سردار شرفی همچنین درباره همکاری‌های بین‌ سازمانی درباره برگزاری مراسم پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ به ایسنا گفت: پنجمین وظیفه پلیس در پیاده‌روی اربعین همکاری با سایر سازمان‌ها و دستگاه‌های امدادی، بهداشتی و خدمات‌رسان است تا تسهیل‌گری کنیم و آن‌ها بتوانند بهترین خدمات را به مردم و زائرین عزیز ارائه دهند.

پیش بینی افزایش ۷ درصدی زائران اربعین امسال

وی با تأکید بر آمادگی کامل پلیس برای مراسم اربعین امسال، اظهار کرد: صددرصد آمادگی وجود دارد. تمام پیش‌بینی‌های سال گذشته یک‌بار مرور شده، ضعف‌ها برطرف شده و امیدواریم با شرایط فعلی، امسال شاهد پیاده‌روی بسیار خوب و تأثیرگذار اربعین حسینی باشیم.

جانشین معاون هماهنگ‌کننده فراجا در پاسخ به اینکه چه تعداد نفرات از مرز وارد کشور عراق شده‌اند، گفت: با توجه به اینکه در دهه اول محرم سیل کثیری از هم‌وطنان عزیزمان این مسیر را طی کرده‌اند، پیش‌بینی می‌شود حداقل شش الی هفت درصد نسبت به سال گذشته افزایش زائران را در اربعین داشته باشیم.

عبور زائران پاکستانی از خاک ایران

وی درباره وضعیت زائران پاکستانی نیز گفت: در خصوص اتباع پاکستانی هم یکشنبه گذشته وزرای سه کشور ایران، عراق و پاکستان باهم نشستی داشتند و هماهنگی‌های لازم صورت گرفته است. اتباع پاکستانی نیز تا الان پیش‌بینی شده که با وسیله نقلیه اتوبوس خودشان بیایند و ما هم تسهیل‌گری کنیم تا ان‌شاءالله بر اساس ویزایی که از کشور خودشان و از کشور عراق می‌گیرند، بتوانند از خاک جمهوری اسلامی ایران عبور کنند و به عتبات عالیات برسند.

درخواست پلیس از زائران برای مدیریت زمان سفر و دریافت سریعتر اسناد مسافرتی

سردار شرفی خطاب به مردم گفت: هر ساله از زائرین عزیز خواهش می‌کنیم که اخذ اسناد مسافرتی را به روزهای آخر موکول نکنند. سفر را توزیع کنند و همه منتظر این نباشند که سه الی چهار روز مانده به اربعین به سفر بروند. هم کشور ایران و هم کشور عراق ظرفیت‌هایشان محدود است. این‌گونه نیست که ما به چندین میلیون زائر فقط در عرض سه روز بتوانیم خدمات ارائه بدهیم. بنابراین اگر بتوانند از اول ماه صفر سفر خود را شروع کنند تا ۲۰ ماه صفر، با نهایت آرامش می‌توانند به کشور عراق بروند و بازگردند.

وی ادامه داد: طبیعی است که زائران باید در هنگام سفر اسناد معتبر به همراه داشته باشند و با پلیس کشور عراق و ایران همکاری‌های لازم را داشته باشند تا سفر بدون حادثه و رخداد انجام شود.

سردار محمد شرفی توصیه کرد: اگر زائران خود تا مرز رانندگی می‌کنند، حتماً مراعات کنند و با خستگی و خواب‌آلودگی رانندگی نکنند که ان‌شاءالله به‌ سلامت بروند و برگردند.

جانشین معاون هماهنگ‌کننده فراجا درباره ظرفیت پارکینگ‌ها در مرزها نیز گفت: همه ظرفیت‌ها کنترل شده است و ما به اندازه کافی پارکینگ داریم. قراردادهای پارکینگ‌ها بسته شده و متولی‌هایشان مشخص شده است. ان‌شاءالله ما هم استانداردهای پلیسی خودمان را داریم که چطور امانت‌داری و نگهداری کنیم. این مسائل را هم در آینده نزدیک به صورت کتبی به همه پارکینگ‌داران اعلام می‌کنیم و به صورت حضوری هم توجیه می‌کنیم تا امانت‌دار خوبی برای زائران عزیز باشیم.

در پایان، سردار شرفی تأکید کرد: پاسپورت‌ زائران باید حداقل تا شش ماه اعتبار داشته باشد.

منبع: ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی