موضوعات داغ: # ترامپ # ترافیک # بازار سهام # پیش بینی بازارها # قیمت دلار # قیمت طلا # اصفهان # دارو

چرا در بلیت‌های اینترنتی حقوق مسافران پرواز را درج نمی‌کنند؟

در حال حاضر بسیاری از بلیت‌ها به خصوص بلیت‌های اینترنتی، حقوق مسافران پرواز را درج نمی‌کنند و این مساله به ابهامات دامن می‌زند. علیرضا بحیرائی، کارشناس صنعت هوایی با بیان مطلب بالا تصریح کرد: دریافت خسارت و بیمه در حین سفر، دو حق اصلی مسافران هواپیماست که باید از سوی شرکت‌های هواپیمایی تامین شود.  وی […]

در حال حاضر بسیاری از بلیت‌ها به خصوص بلیت‌های اینترنتی، حقوق مسافران پرواز را درج نمی‌کنند و این مساله به ابهامات دامن می‌زند.

علیرضا بحیرائی، کارشناس صنعت هوایی با بیان مطلب بالا تصریح کرد: دریافت خسارت و بیمه در حین سفر، دو حق اصلی مسافران هواپیماست که باید از سوی شرکت‌های هواپیمایی تامین شود.

 وی افزود: برای قاعده‌مند شدن حقوق مسافران پرواز چندین پروتکل بین‌المللی به تصویب رسیده است.

 این کارشناس افزود: در کنوانسیون ورشو در سال 1929 رسما بحث خسارات وارد شده به مسافران مطرح شده و از آن پس باید این حقوق به صورت واضح و کامل در پشت بلیت درج شود.

 

 بحیرائی با بیان این‌که شرکت‌های هواپیمایی موظفند تمام مسافران خود را بیمه کنند، اظهار کرد: ملاک جهانی تصویب شده برای پرداخت حق بیمه مسافر، فرانک فرانسه است اما در ایران بحث دیه نیز مطرح است که طبق قوانین نسبت بین مرد و زن متفاوت است.

 این کارشناس درباره وضعیت رعایت حقوق مسافران پرواز در ایران اظهار کرد: خلل اصلی در این زمینه نبود آگاهی مسافران از حقوق قطعی شان است که باید با عملکرد رسانه‌ها اصلاح شود.

 وی به حق مسافران برای شکایت به دادگاه نیز پرداخت و گفت: طبق قوانین ما مسافر می‌تواند به شکل رسمی به دادگاهی صالحه شکایت کند و خسارت وارد شده را از شرکت‌ هواپیمایی مربوطه مطالبه کند البته در مقابل تاخیرات معمولا شرکت‌ها مسئول هستند اما اگر خسارتی باقی بماند دادگاه ورود می‌کند.

 بحیرائی خاطر نشان کرد: بخش زیادی از تاخیرات پروازها در کشور ما به تحریم‌ها برمی‌گردد که امیدواریم در صورت کاهش آن‌ها و بهبود وضعیت نیروهای انسانی در این حوزه، بحث تاخیرات پرواز در ایران محدود شود.

 

 

 

ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی