موضوعات داغ: # ارز تک نرخی # سیاست ارزی # قیمت حبوبات # آینده اقتصاد ایران # اخبار برجام # مقتصاد # LM Arena # ماوریک

چرا سرمایه گذاری چین در ایران اولویت ندارد؟

رقابت منفی داخلی و لیست‌های غیرمنسجم سرمایه‌گذاری، مانع بهره‌برداری از ظرفیت‌های اقتصادی چین در ایران شده است. توجه به منافع مشترک می‌تواند مسیری تازه برای جذب سرمایه‌ در حوزه حمل‌ونقل و انرژی‌های تجدیدپذیر بگشاید.

به گزارش تجارت نیوز، روزنامه خراسان نوشت: این که چرا تاکنون به اندازه ای که انتظار می رفته است نتوانسته ایم از ظرفیت روابط اقتصادی با چین برای تقویت سرمایه گذاری استفاده کنیم بحث مبسوطی است که باید در فرصتی مناسب به آن پرداخت اما بسیاری از افرادی که در حوزه چین شناخت دقیق و میدانی داشته اند معتقدند در بساری از موارد اشتباهات خود ما، مانع سرمایه گذاری چین در اقتصاد ما بوده است.

به طور مشخص رقابت منفی داخلی ها و لیست های بلندبالا و بدون اولویت بندی برای سرمایه گذاری چینی ها در ایران موجب شده است تا چینی ها سرمایه گذاری در اقتصاد ایران را در اولویت خود ندانند در حالی که اگر به منافع مشترک دو کشور برای سرمایه گذاری توجه شود می توان در بسیاری از پروژه های حمل و نقل و بهینه سازی مصرذف انرژی و به ویژه توسعه نیروگاه های تجدید پذیر منافع مشترکی را تعریف کرد و سراغ جذب سرمایه از چین رفت.

منبع: روزنامه خراسان

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی