موضوعات داغ: # قیمت سکه # قیمت طلا # قیمت طلا و سکه # زلزله تهران # قیمت دلار سلیمانیه # قیمت دلار هرات # قیمت ارز # قیمت افغانی

کاهش ۳۸ درصدی صادرات میعانات گازی ایران در ماه آینده

صادرات گاز ایران به عراق

تجارت نیوز: آمارهای میزان بارگیری کشتی‌ها نشان می‌دهد صادرات میعانات ایران برای ماه جولای به میزان ۳۸ درصد کاهش خواهد یافت. تجارت نیوز: آمارهای میزان بارگیری کشتی‌ها نشان می‌دهد صادرات میعانات ایران برای ماه جولای به میزان ۳۸ درصد کاهش خواهد یافت. بنا براین گزارش، منابع نفتی با اعلام آمارهای بارگیری کشتی‌ها اعلام کردند: انتظار […]

تجارت نیوز: آمارهای میزان بارگیری کشتی‌ها نشان می‌دهد صادرات میعانات ایران برای ماه جولای به میزان ۳۸ درصد کاهش خواهد یافت.

تجارت نیوز: آمارهای میزان بارگیری کشتی‌ها نشان می‌دهد صادرات میعانات ایران برای ماه جولای به میزان ۳۸ درصد کاهش خواهد یافت.
بنا براین گزارش، منابع نفتی با اعلام آمارهای بارگیری کشتی‌ها اعلام کردند: انتظار می‌رود صادرات میعانات ایران در ماه جولای به پایین‌ترین رقم در 5 ماه گذشته برسد، زیرا کره جنوبی به عنوان خریدار اصلی نفت بسیار سبک ایران، میزان خریدهای خود را در این ماه کاهش داده است.
تقاضای بالا برای خرید میعانات به ویژه از سوی کره جنوبی موجب شده بود که ایران در ماه ژوئن صادرات نفت خود را به بالاترین رقم در 4 سال و نیم گذشته برساند، البته انتظار می‌رفت که این رقم در ماه جولای با کاهش همراه شود.
بارگیری محموله میعانات از ایران در ماه ژوئن حدود 408 هزار بشکه در روز افزایش یافت و به بالاترین رقم از زمان لغو تحریم‌ها در ماه ژانویه رسید.
اما منابع آگاه با اشاره به آمارهای میزان بارگیری گفتند، انتظار می‌رود صادرات میعانات ایران برای ماه جولای به میزان 38 درصد کاهش یابد و به حدود 252 هزار بشکه در روز برسد. دلیل این کاهش، اقدام پالایشگاه‌های آسیایی در جایگزینی نفت بسیار سبک با نفتا که قیمت آن پایین‌تر است اعلام شده است.
به گزارش تجارت نیوز و به نقل از میزان، این منابع گفتند، با توجه به اینکه شرکت اس کی انرژی کره تصمیم به استفاده از نفتا به جای نفت بسیار سبک (میعانات) گرفته، انتظار می‌رود میزان بارگیری میعانات ایران به مقصد کره در ماه جولای تقریباً به میزان دو سوم نسبت به ماه قبل کاهش یابد و به 84 هزار بشکه در روز برسد.
شرکت اس کی انرژی از اظهارنظر در این باره خودداری کرده است.
این در حالی است که به گفته یک تاجر آسیایی، شرکت هیوندای چمیکال کره از ماه سپتامبر به بعد برای اسپلیتر  جدید خود که از ماه اکتبر شروع به فعالیت خواهد کرد، نیاز به خرید میعانات بیشتری خواهد داشت.
این شرکت پتروشیمی در حال مذاکره با شرکت ملی نفت ایران برای امضای قرارداد بلند مدت خرید میعانات است.
تجار همچنین گفتند، ازسرگیری فعالیت مجتمع جرونگ آروماتیکس سنگاپور و بهره برداری از اسپلیتر جدید قطر که می‌تواند صادرات میعانات این کشور را کاهش دهد، موجب افزایش تقاضا برای نفت بسیار سبک ایران خواهد شد.
نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی