موضوعات داغ: # پزشکیان # پیش بینی بازارها # تولید گاز # بازار گوشت # پرسپولیس # چین # ترامپ # قیمت سکه

کاهش 14 درصدی ترافیک راه ها

طبق اطلاعات ۱۶۳۱ دستگاه ترددشمار جاده‌ای، کل تردد ثبت ‌شده در شبانه ‌روز گذشته‌ نسبت به روز قبل ۱۴.۱ درصد کاهش نشان می‌دهد، همچنین بیشترین تردد بین ساعات ۱۷ تا ۱۸ و کمترین تردد بین ساعات ۳ تا ۴ صبح ثبت شد. بر اساس‌ اطلاعات دوربین‌های نظارت تصویری و سامانه‌ هوشمند تردد شمار بر‌خط‌ ‌در حال […]
طبق اطلاعات ۱۶۳۱ دستگاه ترددشمار جاده‌ای، کل تردد ثبت ‌شده در شبانه ‌روز گذشته‌ نسبت به روز قبل ۱۴.۱ درصد کاهش نشان می‌دهد، همچنین بیشترین تردد بین ساعات ۱۷ تا ۱۸ و کمترین تردد بین ساعات ۳ تا ۴ صبح ثبت شد. بر اساس‌ اطلاعات دوربین‌های نظارت تصویری و سامانه‌ هوشمند تردد شمار بر‌خط‌ ‌در حال حاضر غیر از محورهای مسدود و ممنوع ذکر شده در این گزارش، بقیه محورهای مواصلات کشور باز است و تردد در آنها به‌ روال عادی ‌جریان دارد.
در شبانه ‌روز گذشته‌ کل تردد ثبت ‌شده براساس‌ اطلاعات دریافتی از 1631 ترددشمار فعال در محورهای برون‌شهری، نسبت به روز قبل 14.1 درصد کاهش را نشان می‌دهد؛ در همین مدت همچنین سهم وسایل نقلیه سنگین در ترافیک راه‌ها 16 درصد‌، اوج تردد بین ساعات 17 الی 18 و کمترین تردد بین ساعات 3 الی 4 صبح صورت پذیرفته که هموطنان‌ با آگاهی از این موضوع می‌توانند ساعات مناسب‌تری را برای سفر انتخاب کنند.
پرترددترین جاده‌های کشور
آزادراه کرج-تهران، آزادراه کرج-قزوین‌، آزادراه تهران-کرج‌، آزادراه ‌قزوین-کرج‌، ‌آزادراه‌ ‌‌‌تهران-قم‌‌‌، ‌‌آزادراه ‌قم-تهران‌‌، آزادراه ساوه-‌تهران‌، آزادراه تهران-ساوه، مسیر پاکدشت-تهران‌ و تهران-پاکدشت،‌ محور تهران-شهریار و شهریار-تهران‌ و سه راهی ارجمند – فیروزکوه ‌در 24 ساعت گذشته بیشترین ترافیک را داشته‌اند‌.‌‌‌
ممنوعیت تردد به دلیل شرایط فیزیکی راه
محور سی سخت – بیده‌ واقع در استان کهگیلویه و بویراحمد از مورخ 25 آبان 94 تا اطلاع بعدی‌ با توجه به کوهستانی و برف‌گیر بودن و نبود ایمنی کافی مسیر مسدود اعلام می‌شود.
کمربندی دهلران-اندیمشک ‌واقع در استان ایلام‌ از روز 26 فروردین 95 تا اطلاع بعدی به دلیل بارش شدید باران و آبگرفتگی مسدود و تردد از مسیر جایگزین داخل شهر دهلران انجام می‌شود.
محور رامیان-اولنگ‌ شاهرود واقع در استان‌های گلستان و سمنان‌ از مورخ 29 فروردین 95 تا اطلاع بعدی به دلیل بارش شدید باران و آب گرفتگی مسدود است.
ممنوعیت تردد به‌ تفکیک یا اولویت وسایل نقلیه‌
کل مسیر محور فامنین – تقاطع همه‌کسی‌ واقع در استان همدان از مورخ 6 شهریور لغایت 29 مهر‌ماه 95 ‌ساعت 7 الی 17:30 ‌به‌دلیل اجرای عملیات خاکی‌ مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین زرقان – امیرآباد انجام می‌شود.
محور امام قلی – باجگیران‌ واقع دراستان خراسان رضوی‌ از مورخ 6 مهر لغایت 17 مهر 95 ساعت 8 الی 17 ‌به‌ دلیل اجرای عملیات تعمیر و مرمت دیوار ساحلی ناشی از سیل بردگی‌ در کیلومتر 9 الی 12 ‌مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین امام قلی – چوینلی انجام می‌شود.
در محور کرج – چالوس ‌از مورخ 12 مرداد لغایت 30 آذر 95 ‌روزهای یکشنبه تا سه‌شنبه هر هفته از ساعت 8 الی 17 ‌به غیر از‌ ایام تعطیلات رسمی و همچنین روزهای قبل و بعد از تعطیلات چند روزه و نیز غیر از تاریخ‌های 20 شهریورماه الی 4 مهرماه به دلیل اجرای عملیات لکه‌گیری و روکش آسفالت‌، از کیلومتر 20 الی 90 ‌تردد همزمان با اجرای عملیات ‌با محدودیت و رعایت احتیاط انجام می‌شود.
در محور هراز تا روز 30 آذر 95 ‌روزهای یکشنبه تا سه‌شنبه هر هفته از ساعت 8 الی 17 ‌به غیر از ایام تعطیلات رسمی و همچنین روزهای قبل و بعد از تعطیلات چند روزه به دلیل اجرای عملیات لکه گیری و روکش آسفالت‌، از کیلومتر 5 الی 102 تردد همزمان با اجرای عملیات ، با محدودیت و رعایت احتیاط انجام می‌شود.
در محور فیروزکوه تا روز 30 آذر 95 ‌روزهای یکشنبه تا سه شنبه هر هفته از ساعت 8 الی 17 ‌به غیر ایام تعطیلات رسمی و همچنین روزهای قبل و بعد از تعطیلات چند روزه به دلیل اجرای عملیات لکه گیری و روکش آسفالت‌، از کیلومتر 0 الی 95 تردد همزمان با اجرای عملیات‌، با محدودیت و رعایت احتیاط انجام می‌شود.‌
محور کرج – چالوس (‌کندوان‌) ‌واقع در استان البرز‌ از مورخ 7 مهر لغایت 25 آذر 95 روزهای شنبه تا سه‌شنبه از ساعت 8 الی‌ 17 و روز چهارشنبه تا ساعت 12 هر هفته‌ به غیر از ایام تعطیلات رسمی و همچنین روزهای قبل و بعد از تعطیلات چند روزه به دلیل اجرای عملیات لکه‌گیری و روکش آسفالت‌ حدفاصل‌ تونل کندوان‌ تا میدان امیرکبیر‌، کیلومتر 0 الی 72 ‌تردد همزمان با اجرای عملیات و رعایت جوانب احتیاط انجام می‌شود.
محور هراز واقع در استان تهران‌ از مورخ 10 مهر لغایت 30 آذر 95‌ روزهای شنبه تا سه‌شنبه از ساعت 8 الی 17 هر هفته‌ به غیر از ‌‌ایام تعطیلات رسمی و همچنین روزهای قبل و بعد از تعطیلات چند روزه به دلیل اجرای عملیات تعریض‌، بهسازی و چهارخطه کردن محور ‌حدفاصل کیلومتر 0 تا 3 تردد همزمان با اجرای عملیات و رعایت جوانب احتیاط با اعمال محدودیت ترافیکی در یک خط عبور انجام می‌شود.
محور دماوند ـ فیروزکوه‌، واقع در استان تهران‌ از مورخ 7 مهر لغایت 25 آذر 95 روزهای شنبه تا سه شنبه از ساعت 7 الی 17 و روز چهارشنبه تا ساعت 12 هر هفته به غیر از‌ ایام تعطیلات رسمی و همچنین روزهای قبل و بعد از تعطیلات چند روزه به دلیل اجرای عملیات روکش آسفالت حفاظتی پلیمری‌، حد فاصل جابان تا هنرستان کشاورزی آئینه‌ورزان‌، تردد همزمان با اجرای عملیات‌ با محدودیت و رعایت احتیاط انجام می‌شود.
مسافران می‌توانند برای دریافت اطلاعات تفصیلی راه‌ها و خلاصه آخرین وضعیت جاده‌ها، عدد 141 را به شماره 1000141 پیامک کنند و یا با شماره‌های 141 و 88925252 تماس بگیرند.
پیام‌های آموزشی و توصیه‌‌های ایمنی در رانندگی
ایمنی رفت و آمد در جاده و خیابان‌ها یک نیاز ملی است.
رانندگی‌ کاری دقیق و آگاهانه است، اگر تعداد سرنشینان اتومبیل زیاد باشد، نه تنها به سیستم فنی وسیله نقلیه آسیب می‌رساند، بلکه گاهی اوقات مانع دید راننده شده و از واکنش‌های سریع و به‌ موقع جلوگیری می‌کند.
سنگ بنای مهارت و آموزش‌های ترافیکی را باید از مهد کودک گذاشت‌، مربیان‌ مهد کودک می‌توانند شخصیت ترافیکی بچه ها را شکل داده و خطراتی که در کمین کودکان است، را کاهش دهند.
تلاش کنیم، با آموزش صحیح فرزندان‌مان را به آگاهی و مهارت در زمینه ترافیک برسانیم و اگر از این آموزش‌ها یک آسیب‌دیده هم کمتر شود، کار بزرگی انجام شده است.
آرامش در رانندگی موقعیت‌های خطرناک را بر طرف می‌سازد.
تابلوهای راهنمایی و رانندگی پیام آوران نظم و قانون هستند؛ رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی ‌نشانگر شخصیت و فرهنگ اجتماعی ما است.
به فرامین و توصیه‌های علائم و چراغ‌های راهنمایی توجه و از آنها پیروی کنید توجه به این تابلوها که نشانه‌های نمادین قوانین و مقررات عبور و مرور هستند، الزامی است، این علائم‌ دستورالعمل رانندگی صحیح را نشان می‌دهند، مطمئن شوید، مفهوم همه علائم را می‌دانید.
آرامش در حین رانندگی موقعیت‌های خطرناک سانحه‌ساز را برطرف می‌سازد.
استفاده از تلفن همراه در هنگام رانندگی بسیار خطرناک است، در صـورت ضرورت پاسخ گویی، خودرو را به منتهی‌الیه سمـت راست خیابان هدایت کرده و سپس به گفت‌‌وگو بپردازید‌؛ طبق آخرین بررسی‌ها‌ تلفن همراه عامل بسیاری از تصادفات رانندگی است.
شما باید بتوانید شماره خودروها را از فاصله 20 متری بخوانید، اگر در دید خود مشکل دارید، حتما باید در مواقع رانندگی از عینک استفاده کنید.
توصیه می‌شود‌، رانندگان همیشه در داخل خودرو یک دستگاه کپسول آتش‌نشانی استاندارد به منظور خاموش کردن آتش و مـهار ابعاد آن به همراه داشته باشند.
به گزارش فارس،داشتن حس مسئولیت و عدم توجه به منافع شخصی، مهمترین عامل برقراری ایمنی و جلوگیری از بروز سوانح دلخراش رانندگی است؛ اگر جاده و خودرو به گونه‌ای ایمن و صحیح ساخته شوند و در کنار آن کاربران نیز از قوانین تبعیت کنند، مشکلی در رانندگی به وجود نخواهد آمد.
نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی