موضوعات داغ: # اعتراض # دانشگاه تهران # ایران و روسیه # سوریه # پوتین

یک پیشکسوت: هواداران استقلال به قهرمانی جام حذفی هم راضی هستند

استقلال

بازیکن پیشین استقلال درباره اینکه آیا استقلال توانایی قهرمانی در جام حذفی را دارد گفت: استقلال از شانس بالایی برای کسب عنوان قهرمانی برخوردار است.

به گزارش تجارت نیوز، علی حمودی بازیکن سابق استقلال درباره برتری این تیم مقابل شمس آذر در جام حذفی اظهار کرد: استقلال عملکرد خوبی در طول بازی داشت و حقش این بود که در این دیدار به برتری برسد. آبی پوشان نسبت به بازیهای قبلی که مهمان بودند نسبت به حریف سرتر بودند. آنها پرس را به خوبی در زمین انجام دادند و به نظرم استقلال به یک خودباوری خوبی رسیده بود.

او ادامه داد: استقلال در طول بازی اصلا به لاک دفاعی نرفت و گلی هم که در دقایق آخر دریافت کرد با توجه به فشار حریف روی دروازه بود. آبی ها باید در این دیدار به برتری می رسیدند که این اتفاق افتاد و حالا با روحیه بهتری در ادامه بازیها ظاهر خواهند شد. هواداران استقلال فقط با قهرمانی در جام حذفی راضی خواهند شد.

حمودی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا استقلال توانایی قهرمانی در جام حذفی را دارد یا خیر افزود: با توجه به اینکه پرسپولیس حذف شد و تراکتور هم پیش از این از این رقابتها کنار رفته بود و فقط سپاهان مانده، می توان گفت استقلال از شانس بالایی برای کسب عنوان قهرمانی برخوردار است. البته این را هم بگویم استقلال همیشه مقابل سپاهان در هر رقابتی توانسته نتیجه خوبی بدست بیاورد.

آیا بختیاری زاده از استقلال جدا شود؟ بازیکن سابق استقلال در این باره بیان کرد: مسئولان استقلال با نماینده مربی جدید جلسه گذاشتند و حضور مربی خارجی در این تیم حتمی است. اگر با من بود معتقد بودم سهراب باید تا آخر فصل می ماند اما مسئولان استقلال برای راضی نگه داشتن هواداران به دنبال آوردن مربی جدید هستند. البته امیدوارم مربی جدید هرچه زودتر خودش را با شرایط وفق دهد تا بتواند در لیگ نتایج خوبی کسب کند.

او درباره اینکه استقلال در لیگ نخبگان صعود خواهد کرد یا خیر، گفت: استقلال همیشه مقابل الریان قطر توانسته نتیجه خوبی کسب کند و حالا می تواند دوباره به این مهم دست پیدا کند. استقلال شایستگی حضور در جمع ۸ تیم پایانی لیگ نخبگان را دارد.

منبع: ایسنا

نظرات