موضوعات داغ: # قطعی برق # ناترازی انرژی # ترامپ # ارزش معاملات بورس # صنایع بورس # مذاکرات ایران و آمریکا # بازار لوازم خانگی # پیش بینی بازارها

اجرای احراز هویت دو مرحله‌ای برای نسخه الکترونیک پزشکی

استارتاپ
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی از الزامی شدن احراز هویت دو مرحله‌ای جامعه پزشکی در سامانه نسخه الکترونیک از ابتدای خردادماه امسال خبر داد.

به گزارش تجارت نیوز، شهرام غفاری افزود: تا قبل از اجرای این طرح، ممکن بود افراد دیگر به ویژه در مراکز درمانی و درمانگاه ها، با استفاده از نام کاربری و رمز عبور پزشک، وارد سامانه نسخه نویسی می‌شدند که این مساله در نسخه الکترونیک سازمان تامین اجتماعی، بیش از یک سال است که حل شده یعنی پزشکانی که با سامانه Ep.tamin.ir کار می‌کنند، کد تایید را بر روی تلفن همراه خود دریافت و با استفاده از آن، وارد سامانه می‌شوند.

معاون سازمان تامین اجتماعی افزود: از چندین ماه قبل، از سایر سامانه‌های نسخه نویسی خواسته بودیم که احراز هویت دو مرحله‌ای را در سامانه‌های شان فعال کنند که بالاخره پس از چندین بار فرصت، از ابتدای خردادماه، الزامی شد که بسیاری از این سامانه ها، این سرویس را به روز رسانی و اضافه کرده‌اند.

غفاری خاطرنشان کرد: کد احراز هویت (OTP) در هر بار ارسال، برای ۴ ساعت معتبر است و اینگونه نیست که با هر بار تجویز نسخه، نیاز به درخواست و ورود کد تایید داشته باشد. قبلا سقف اعتبار این کد، دو ساعت بود که برای راحتی کار پزشکان در مراکز دانشگاهی و درمانگاهی به ۴ ساعت افزایش یافت.

وی دلیل اجرای این طرح را پیشگیری از سوء استفاده از تجویز دارو توسط افرادی غیر از پزشکان عنوان کرد و گفت: متاسفانه مواردی از سوء استفاده از نام کاربری و رمز عبور پزشکان در سامانه نسخه نویسی به ویژه در مراکز درمانی و درمانگاهی، گزارش شده بود که کم هم نبود و برخی نسخه نویسی‌ها بدون اطلاع پزشکان، باعث کمبود و قاچاق دارو می‌شد.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی یادآور شد: برای استفاده از احراز هویت دو مرحله‌ای، محدودیتی در طول روز وجود ندارد یعنی یک پزشک می‌تواند پس از ورود و یا در پایان ۴ ساعت اعتبار کد، مجددا درخواست دهد و کد را دریافت کند.

غفاری با اشاره به اتصال بسیاری از سامانه‌های نسخه نویسی به سامانه تامین اجتماعی، گفت: امیدواریم سامانه سیب (سامانه یکپارچه بهداشت) نیز احراز هویت دو مرحله‌ای را به زودی اجرایی کند.

منبع: ایلنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی