موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # بازار سهام # ارزش دلاری بورس # قیمت سکه # فساد # قیمت اجاره مسکن # وزیر اقتصاد # ایران خودرو

فوری/ جلسه شورای حکام آغاز شد

فوری/ جلسه شورای حکام آغاز شد
سخنگوی سازمان انرژی اتمی: صرف صدور یک قطعنامه، از نظر حقوقی نمی‌تواند موجب فعال‌سازی مکانیسم ماشه شود اما رسیدگی در شورای امنیت مبتنی بر مسائل حقوقی نیست، بلکه سیاسی است.

به گزارش تجارت نیوز، میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین، از آغاز نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داد.

هدف این قطعنامه این است که ایران این مسئله را حل کند. به همین دلیل است که این قطعنامه بلافاصله عدم پایبندی ایران را به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع نمی‌دهد تا تحریم‌های بیشتری را بررسی کند.

ایرانیان فرصتی خواهند داشت تا سرانجام به تمام درخواست‌هایی که در ۶ سال گذشته مطرح شده است، عمل کنند و پاسخ دهند.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی