موضوعات داغ: # بورس کالای ایران # پیش بینی بازارها # قیمت سکه # قیمت دلار # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # قیمت طلا # بیت کوین

کیهان: خروج ایران از لیست سیاه FATF خوش خیالی موهوم است

ایران چهار ماه دیگر برای FATF فرصت دارد
روزنامه کیهان در واکنش به ادعای رئیس مرکز اطلاعات مالی برای خروج ایران از لیست سیاه FATF این مسئله را خوش خیالی موهوم دانست.

به گزارش تجارت نیوز، در حالی که گزارش باسمه‌ای FATF، حزب‌الله لبنان و نیروی قدس سپاه را تروریست و قاچاقچی وانمود می‌کند، رئیس مرکز اطلاعات مالی مدعی شد: «احتمال» خروج ایران از لیست سیاه FATF ظرف ۱۸ ماه آینده وجود دارد!

هادی خانی گفت: الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو انجام شده و کشور وارد چرخه اعضا شده است. در صورت تصویب و پیوستن به CFT، امکان مذاکره با FATF برای تعلیق اقدامات تقابلی علیه ایران فراهم می‌شود.

هرچند به دلیل گذشت هشت سال از زمان انقضای برنامه اقدام، کار ساده‌ای نخواهد بود.

در صورت تکمیل این مسیر، ایران می‌تواند ظرف یک سال تا یک سال و نیم کل برنامه اقدام را اجرا و زمینه خروج از لیست سیاه را فراهم کرد.

این خوش‌خیالی موهوم با تأکید بر کلمه «احتمال»، نشان می‌دهد که گوینده نیز هیچ باور و تضمینی درباره حل مسئله ندارد.

همچنان که اجرای ۳۹ بند از ۴۱ بند برنامه اقدام دیکته شده توسط FATF (از سال ۱۳۹۵ به بعد) کمترین تأثیری در کاهش تحریم‌ها یا خروج ایران از لیست سیاه گانگسترهای حاکم بر این کارگروه نداشته است.

علت هم این است که حاکمان FATF، متهمان اول جرائمی مانند پولشویی و تأمین مالی تروریسم و جرائم سازمان‌یافته در جهان (موضوع مبارزه FATF ) هم هستند!

بعد از گرای اطلاعاتی جاسوسان آژانس و حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران؛ حال نوبت FATF برای ضربه به شبکه مالی محور مقاومت است؛ آن هم درست هنگامی که آمریکا به دنبال خلع سلاح حزب‌الله لبنان است.

منبع: کیهان

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی