موضوعات داغ: # پزشکیان # دولت چهاردهم # آخرین وضعیت راه‌ها # ترافیک جاده ای # جاده شمال
در پی توافق گمرک و وزارت نفت؛

سوآپ نفتی از سر گرفته می‌شود

مسعود کرباسیان 01

رئیس کل گمرک از سرگیری سوآپ نفتی براساس دستورالعمل جدید ساماندهی فرایندهای صادرات، واردات، عبور (ترانزیت) و معاوضه (سوآپ) نفت خام، میعانات گازی و فرآورده‌ها و مشتقات نفتی خبر داد.

مسعود کرباسیان، رئیس کل گمرک ایران گفت: اخیرا دستورالعمل جدید «اصلاح و بهبود (ساماندهی) فرایندهای صادرات، واردات، عبور (ترانزیت) و معاوضه (سوآپ) نفت خام، میعانات گازی و فرآورده‌ها و مشتقات نفتی در امور گمرکی» با همکاری وزارت نفت و گمرک با هدف تسهیل صادرات و استفاده بهینه از پتانسیل واحدهای تولیدی مشتقات نفتی و پتروشیمی، نهایی و ابلاغ شد.

معاون وزیر اقتصاد گفت: بر اساس این دستورالعمل جدید، سوآپ نفتی از سر گرفته می‌شود و خوشنامی از تشریفات گمرکی صادرات فرآورده‌های نفتی نیز حذف می‌شود. در واقع ابلاغ این دستورالعمل در روزهای اخیر به‌منظور از سرگیری سوآپ نفتی و تسهیل و توسعه صادرات فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی و همچنین تسهیل ترانزیت سوخت، میان گمرک و وزارت نفت نهایی شد که محور اصلی آن آسان‌سازی و دربرگیری تسهیلات صادراتی برای تمام صادرکنندگان فرآورده‌ها و مشتقات نفتی است.

 

منبع: گمرک

نظرات