موضوعات داغ: # ایران خودرو # شرکت کروز # تعطیلی مدارس # سرما # پیش بینی بازارها

12 روز تا قطع نخستین سری گوشی‌های قاچاق اپل

گوشی‌های اپل

بنا بر اعلام رسمی کمیته اجرای رجیستری گوشی موبایل، 12 روز تا قطع نخستین سری گوشی‌های قاچاق اپل فرصت باقی است.

بنا بر اعلام رسمی کمیته اجرای رجیستری گوشی موبایل، 12 روز تا قطع نخستین سری گوشی‌های قاچاق اپل فرصت باقی است.

به گزارش تجارت‌نیوز، بنا بر اعلام رسمی کمیته اجرای رجیستری گوشی موبایل، آن دسته از افرادی که پیامک «دستگاه با مشخصات زیر جزء دستگاه‌های قانونی ثبت شده نیست، و از تاریخ «مشخص شده» در شبکه سرویس نخواهد گرفت» را با سرشماره HAMTA یا 7777 دریافت کرده‌اند، می‌توانند تا قبل از قطع‌شدن تلفن همراه خود، اقدامات ذیل را انجام دهند.

عودت دستگاه به فروشنده

کاربر می تواند به فروشگاهی که دستگاه را از آن خریداری کرده‌ مراجعه کند و تلفن همراه را به فروشنده عودت دهد. فروشنده ملزم به قبول تلفن همراه و پس دادن وجه پرداختی یا تعویض تلفن همراه شما با یک تلفن همراه قانونی است. خریداران باید جهت اطمینان از قانونی بودن تلفن همراه، حتما از طریق کد دستوری #7777* از اصالت تلفن همراه اطمینان حاصل کنند.

ثبت شکوائیه در سازمان‌های تعزیراتی

در صورت عدم همکاری فروشنده، خریدار می‌تواند با مراجعه به وب‌سایت اینترنتی سازمان تعزیرات به آدرس www.tazirat135.ir یا سازمان حمایت مصرف‌کنندگان به آدرس www.cppo.ir نسبت به تنظیم و ثبت شکوائیه اقدام کند.

ثبت تلفن همراه در گمرک

درصورتی‌که تلفن همراه به‌صورت مسافری وارد شده اما حقوق و عوارض گمرکی آن را در هنگام ورود به کشور پرداخت نشده، باید با مراجعه به گمرک مبدا ورودی و پرداخت حقوق و عوارض گمرکی تلفن همراه، نسبت به ثبت آن اقدام شود.

 

منبع: فارس

نظرات