موضوعات داغ: # ایران خودرو # شرکت کروز # تعطیلی مدارس # سرما # پیش بینی بازارها

تولید 58 میلیارد مترمکعب گاز از زاگرس جنوبی

زاگرس جنوبی

مدیرعامل شرکت بهره‎برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی از تولید ۵۸ میلیارد مترمکعب گاز از میدان‌های تحت نظارت این شرکت در سال ۹۶ خبر داد.

مدیرعامل شرکت بهره‎برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی از تولید ۵۸ میلیارد مترمکعب گاز از میدان‌های تحت نظارت این شرکت در سال ۹۶ خبر داد.

به گزارش تجارت‌نیوز، به نقل از وزارت نفت؛ غلامحسین منتظری با اعلام این خبر گفت: افزون بر تولید گاز، این شرکت امسال 18.5 میلیون بشکه میعانات گازی و بیش از ۲ میلیون بشکه نفت خام تولید و به مبادی مصرف ارسال کرد. امسال با انجام اقدام‌های اصلاحی از سوی واحد مهندسی بهره‎برداری، شرکت بهره‎برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی توانست روزانه 2.5 میلیون متر مکعب گاز افزون بر برنامه‌های تکلیفی تولید کند.

مدیرعامل شرکت بهره‎برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در ادامه انجام بیش از ۲۵۸ هزار نفر ساعت تعمیرات اساسی، توپکرانی هوشمند حدود ۱۵۰ کیلومتر خط لوله هشت اینچ و ۵۰ کیلومتر خط لوله ۳۶ اینچ و ۲۶ اینچ انتقالی، با رعایت کامل دستورعمل‌های بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) و بدون حادثه را از مهم‌ترین اقدام‌های انجام شده در سال جاری عنوان کرد. برای سال پیش رو نیز هدف‌گذاری خوبی انجام شده است و امیدواریم با برنامه‌ریزی مناسب بتوانیم به این اهداف دست یابیم.

 

منبع: مهر

نظرات