موضوعات داغ: # آمریکا # خلیج فارس # ارزش دلاری بورس # پیش بینی بازارها # بیت کوین # ارزش معاملات بورس # افت شاخص بورس # قیمت مصالح

شارژ استارت‌آپ خودروهای الکترونیکی تمام شد

شارژ استارت‌آپ خودروهای الکترونیکی تمام شد
استارت‌آپ‌های زیادی بر اساس استراتژی پیشنهاد شده تشکیل شدند اما تعداد کمی از آنها توانستند در عرصه تجارت و فناوری به حیات خود ادامه دهند. Better Place یکی از این کمپانی‌ها بود که با هدف ساخت آینده‌ای بهتر شکل گرفت اما راه به جایی نبرد و با پذیرفتن شکست کار خود را پایان داد.

محسن حسینی: برخی سرمایه‌گذاران بزرگ در زمینه استارت‌آپ‌ها و کسب‌وکارهای نوپا بر این باورند که آینده فناوری‌های مرتبط با خودروها در دو دسته طبقه‌بندی می‌شود؛ اتومبیل‌های خودران و خودروهای الکترونیکی.

به گزارش تجارت‌نیوز، بر اساس برآورد کارشناسان، استارت‌آپ‌های زیادی بر اساس استراتژی پیشنهاد شده تشکیل شدند اما تعداد کمی از آنها توانستند در عرصه تجارت و فناوری به حیات خود ادامه دهند. Better Place یکی از این کمپانی‌ها بود که با هدف ساخت آینده‌ای بهتر شکل گرفت اما راه به جایی نبرد و با پذیرفتن شکست کار خود را پایان داد.

آغاز رویای الکترونیکی

Better Place با تصور آینده مبتنی بر خودروهای الکترونیک متولد شد. این کمپانی تحت حمایت سرمایه‌های جذب شذه فعالیت می‌کرد. اصلی‌ترین فعالیت Better Place در ارتباط با تولید و تعویض باتری‌های مخصوص خودروهای الکترونیکی تعریف می‌شد.

دفتر مرکزی این کمپانی مانند بسیاری از نام‌های بزرگ‌ فناوری و استارت‌آپ‌های موفق در کالیفرنیای آمریکا مستقر بود. بسیاری از فعالیت‌های این کمپانی نیز در شعبه دوم دفتر مرکزی در سرزمین‌های اشغالی اداره می‌شد. به عنوان مثال در دسامبر سال ۲۰۰۸ اولین ایستگاه شارژ باتری خودروهای الکترونیکی را راه‌اندازی کرده بودند.
فناوری جدید در حوزه خودروهای الکترونیکی نیز که رنو یکی از اولین مشتریان آن محسوب می‌شد در سال ۲۰۱۲ از سوی این کمپانی به کار گرفته شد.

پایان جاه‌طلبی

می سال ۲۰۱۳ آغاز روند نزولی Better Place بود. زمانی که مشخص شد این کمپانی آینده‌ای روشن نخواهد داشت. دلیل اصلی سقوط این کمپانی که با چشم‌انداز و افق بازی قدم به عرصه وجود گذاشت، سو مدیریت و سو استفاده مدیران اصلی بود که عمدتا در سرزمین‌های اشغالی حضور داشتند. فساد ریشه‌دار در میان این مدیران موجب شد که کمپانی از اهداف اصلی خود فاصله بگیرد.

بازارهای اصلی مورد نظر این کمپانی در اسراییل و دانمارک تعریف شده بود و برای گسترش بازار های خود حدود ۸۵۰ میلیون دلار هزینه کرده بودند. اما پس از ورشکستگی روی دیگر این ماجرا خود را نشان داد. مدیران ارشد برای آنکه بتوانند بخشی از بدهی‌های خود را بپردازند دارایی‌های کمپانی به ارزش ۴۵۰ هزار دلار به فروش رساندند.

برخی کارشناسان در ارتباط با دلایل شکست می‌گویند: «موفقیت استارت‌آپی مانند Better Place به بازارهای هدف آن وابسته است. برای موفقیت چنین ایده‌ای به بازاری به وسعت تمام ملت‌های نیاز است. در حالی که این کمپانی در تل‌آویو و کپنهاگ مدل آزمایشی خود را بنا کرد در نهایت قافیه را به بزرگانی چون تسلا واگذارد کرد.» هزینه‌های بالا برای توسعه تکنولوژی‌های به کار رفته در نهایت چاره‌ای جز تعطیلی برای کمپانی که شعارش جایی برای زندگی بهتر بود، نگذاشت.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی