موضوعات داغ: # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # قیمت سکه # قیمت طلا # انرژی پاک # انرژی تجدید پذیر # انرژی تجدیدپذیر # قیمت خودرو
خبر مهم : بنزین هر سه ماه یک بار گران می‌شود!

ارز داخلی دیجیتال می‌تواند جایگزین دلار شود

ارز داخلی دیجیتال می‌تواند جایگزین دلار شود
مدیرعامل فرابورس ایران در آیین تبادل تفاهم‌نامه همکاری در زمینه توسعه ارز دیجیتال و فناوری‌های مالی، به برخی کاربردهای تکنولوژی زنجیره بلوکی یا بلاک‌چین پرداخت و گفت: این تکنولوژی سوای بحث ارز دیجیتال، مفهوم مقدسی است که امکان تقلب و دروغ را به صفر می‌رساند.

امیر هامونی در آیین تبادل تفاهمنامه همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با بانک مرکزی در زمینه توسعه ارز دیجیتال و فناوری‌های مالی که امروز 12 تیر ماه در معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری برگزار شد، با بیان اینکه بحث زنجیره بلوکی یا بلاک‌چین سوای مطرح شدن ارز دیجیتال مفهوم مقدسی است، ادامه داد: این تکنولوژی امکان تقلب و دروغ را به صفر رسانده و می‌تواند ثبات‌آفرین باشد.

به گزارش تجارت‌نیوز، وی توسعه استفاده از این تکنولوژی را موجب کاهش پرونده‌های دادگاه‌ها دانست و تاکید کرد: آنچه در بازار سرمایه اهمیت دارد، نظارت بر بازار و کشف رفتارهایی است که به رفتارهای قیمت می‌انجامد.

مدیرعامل فرابورس ایران کاربرد دیگر بلاک‌چین را در زمینه حسابداری و حسابرسی عنوان و تشریح کرد: در این موارد اطلاعاتی که تولید می‌شود، باید به صورت لحظه‌ای رصد شود.

هامونی با اشاره به اینکه کاربرد دیگر این تکنولوژی بحث قراردادهای هوشمند است، ادامه داد: استفاده از بلاک‌چین در فرآیندهای بعد از معاملات از جمله ثبت مالکیت و احراز هویت نیز مطرح است.

وی در پایان بر لزوم پی گرفتن بازار مشتقی ارز در آینده تاکید و خاطرنشان کرد: در آینده ارز داخلی دیجیتال می‌تواند جایگزین دلار شود.

 

منبع: ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی