به گزارش تجارتنیوز، رئیس جمهور با اشاره به عزم و التزام دولت به اتمام پروژههایی که طبق برنامهریزی میبایست تا پایان کار دولت دوازدهم به نتیجه و بهرهبرداری برسد، گفت: از مهمترین تصمیمات در دولتهای یازدهم و دوازدهم اتمام پروژهها در موعد مقرر بوده و بر این اساس تمام دستگاهها و نهادهای دولتی همواره تلاش کردهاند پروژههای کشور براساس زمان بندیها و برنامهریزیها به نتیجه و اتمام برسد.
روحانی با اشاره به اثر منفی و سابقه طولانی شدن دوره ساخت پروژههای ناتمام در روند توسعه کشور، گفت: دولت تدبیر و امید تلاش دارد به پدیده پروژههای ناتمام که خود متأسفانه میراثدار آن بوده پایان دهد و دولت آینده را با مشکلات ناشی از آن مواجه نکند، از این منظر همانطور که بارها در جلسات گوناگون تأکید و تصریح شده همه دستگاهها موظفند پروژههای در دست اجرا را در زمان مقرر تمام و بهرهبرداری کنند.
رئیس جمهور با بیان اینکه شعار جهش تولید در سال گذشته نیز با اهتمام بر اتمام پروژهها در موعد مقرر و مطابق برنامهریزیها تحقق یافت، افزود: در چارچوب تأکید و توصیههای مقام معظم رهبری همه دستگاهها باید به وظایف خود در این زمینه عمل کنند و این دولت تا آخرین روز فعالیت و مسئولیت خود این موضوع را سرلوحه کار خود قرار داده و هیچ دستگاهی نباید در زمینه تکمیل و اتمام پروژهها تعلل یا اهمال کند.
در این جلسه همچنین گزارش تحلیلی نوسانات بازار سرمایه ارائه و راهکارهای بهبود شرایط این بازار مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس جمهور پس از ارائه این گزارش، با بیان اینکه سیاست مستمر دولت حمایت از بازار سرمایه بوده است، گفت: در سال جاری که سال پشتیبانی و مانعزدایی از تولید نامگذاری شده است، سعی دولت بر این است تا موانع رشد بازار سرمایه را مرتفع کند و تلاش خواهد کرد همراه با آموزشها و ایجاد تمهیدات لازم، مردم را برای ورود به بازار سرمایه تشویق کند.
رئیس جمهور با بیان اینکه دولت در راستای چابکسازی و اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی به ویژه هدایت نقدینگی به سوی اشتغال مولد و در مجموع برای مردم محور کردن اقتصاد و شفافسازی اقتصادی، از بازار سرمایه حمایت میکند و سهام بنگاهها و مؤسسات دولتی را عرضه کرده و ادامه خواهد داد، اظهار داشت: حمایت از بازار سرمایه به معنی هدایت دستوری نیست و دولت به وظیفه ساختارسازی و نظارت خود عمل میکند.
روحانی با تأکید بر اینکه در شرایط جنگ اقتصادی میبایست همه با حساسیت و مراقبت در زمینه مسایل اقتصادی اظهارنظر کنند، گفت: فعالان سیاسی نباید اظهارنظر اقتصادی را با اظهارنظر سیاسی یکسان بپندارند.
رئیس جمهور تصریح کرد: ایجاد فعالیت نهادها و ابزارهای مالی در بازار سرمایه و نقشآفرینی کامل و اثربخش آنها مقولهای است که با آگاهی و ارزیابی ، تنظیم و اجرای مؤثر و کامل قوانین و مقررات اجرایی و نظارتی و همچنین ایجاد ساز و کارهای یک بازار کارا میتواند مفید باشد.
آخرین اخبار بورس را در تجارتنیوز بخوانید.
منبع: ایسنا
اقای روحانی با دعوت شما ۵۰ میلیون امدند و متضرر شدند کی میخواهید پول و حق انها را به انها بازگردانین
خیلی جالب ولی خروج نقدینگی های بورس توسط شما دستوری است
بالاخره روز حساب فرا میرسه مال مردم زحمتکش خوردن نداره
ای به عذاب الیم جهنم گرفتار بشی
روز اتمام دولت فعلی,باید جشن گرفت
همه چیز را به بورس بسپارید=همه چیزتان را بیارین بورس ما لازم داریم
از داشتن یک همچنین رئیس جمهوری خجالت زده در دنیاییم,آقای محسن رضایی خوب گفت :وای به حال مردمی که شما رئیس جمهورشون باشی
مردمو یه بار تونستی فریب بدی الان هم بیشتر مردم پولشونو درآوردن حتی با ۵۰درصد ضرر ودیگه با طناب پوسیده یشما تو چاه نمیرن از قدیم گفتن کم بخور همیشه بخور مردم فراموش کردن که یک شبه پولدار نمیشن ولی شما با وعده های دروغین مردمو دنبال دلال بازی فرستادین وکاری کردین دیگه کار نکنن ودنبال پول دلالی برن الان دیگه تو بورس شما نمی یان دنبال رمز ارز و بیت کوین این چیزا هستن پولشونو روی اسب شل شرط بندی نمیکنن هرروز منفی
طبق قانون شماره 14 معادن 20 درصد درامد مالیاتی معادن باید در شهرستان معدن و صرف زیرساخت های شهری شود
اما متاسفانه در رفسنجان این پول معدن مس رفسنجان غیر قانونی صرف ساخت استادیوم و باشگاه و بیمارستان در کرمان شده
و فقط برای رفسنجان الودگی و مریضی و تخریب کشاورزی را به همراه داشته
در کل خوش رقصی رییس صنایع ملی مس برای وزیر صمت (استاندار سابق کرمان) اموال رفسنجان را غارت کرد
خوشم میاد دیگه نمیگند دکتر روحانی …..