به گزارش تجارتنیوز، در پایان معاملات این هفته بازار سهام شاخص کل بورس تهران با ثبتی روندی نزولی و قرار گرفتن در سطح یک میلیون و ۱۴۷ هزار و ۶۷۵ واحدی، حدود ۰٫۳۷ درصد افت کرد تا هفته نزولی دیگری را به ثبت برساند. افت شاخص کل در حالی به ثبت رسید که شاخص کل هموزن هم در این مدت ۲٫۶۷ درصدی کاهش داشت.
در این هفته ارزش معاملات هفتگی هم با افت مواجه شد به طوری که میانگین ارزش معاملات هفته منتهی به ۲۶ خرداد ۱۴۰۰، کمتر از ۴ هزار میلیارد تومان بود که نسبت به هفته گذشته افتی ۲۵ درصدی را نشان میدهد. مهمترین اتفاق این هفته بورس، افشای اطلاعات الف نمادهای پالایشی و خبر افزایش سود هر سهم این شرکتها بود که منجر به سبزپوش شدن و سپس توقف اکثر این نمادها در روز چهارشنبه شد. در پایان این هفته بیش از ۱۷۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد تا همچنان روند تغییر مالکیت پول از حقیقی به حقوقی در بورس ادامه داشته باشد.
در پنج روز معاملاتی این هفته سه نماد ولکار، خعمرا و ساراب به ترتیب با ۲۴، ۲۲ و ۱۷ درصد بیشترین بازدهی را در میان نمادهای بازار سرمایه به نام خود ثبت کردند.
این هفته همچنین عرضه اولیه ومدیر به عنوان پنجمین عرضه اولیه بورس در سال ۱۴۰۰ انجام شد که البته همانند عرضه اولیه هفته پیش میزان مشارکت در آن تا لحظه انتشار این خبر اعلام نشد.
مهمترین اخبار بازار سهام را در صفحه بورس تجارتنیوز دنبال کنید.
ناچیز?
روحانی با دعوت از مردم به بورس مکر بزرگی کرد تو این تورم وحشتناک 70درصد اصل پول مردم بالا کشید در واقعه به نظر من سر خودش کلاه گذاشت چون زندگی دنیا دو روزه ، آه این مردم بیچاره هم تو این دنیا هم آخرت بیچارش میکنه.
سلام توروخداخواهشن سهام عدالت روازادکنیدبه پولش احتیاج داریم.
دوستان بورس شنبه باز است یا تعطیل
هنوز فروش آبشاری مردم بعد از ۹ ماه ادامه داره. یکسری هم به دروغ میگن کار حقوقی ها هست. وقتی میشه روی تابلو چک کرد کی فروخته دروغ برای چی میگن؟؟؟ بعد از این مدت اگر هنوز یادنگرفتی پس ضرر کردن حقت هست
در تحلیل خود گفته اید ارزش معاملات پایین است ولی چرا؟
علت اصلی آن را باید در عملکرد شرکت های سهامی و میزان سوددهی آنها جستجو کرد، در حال حاضر به دلیل افزایش رشد تورم ناشی از افزایش قیمت دلار، قدرت خرید مردم کاهش یافته است.
کاهش قدرت خرید مردم تاثیر منفی بر روی فروش تولیدات شرکت های داخلی می گذارد و با کاهش فروش تولیدات شرکت های داخلی، سوددهی آنها کاهش می یابد و ارزش سهامشان افت می کند پس بهتر است جلوی رشد تورم گرفته شود و نرخ ارز کنترل شود.
در مورد نمادهای صادرات محور به نظر می رسد اگر بازاریابی جهانی را فعالتر کنیم و راه های صادرات و واردات شرکت ها، هموارتر شود سوددهی آنها افزایش بیشتری می یابد و ارزش سهامشان رشد می کند.
در این صورت پول های هوشمند هم ورود می کنند و بورس به رشد معقول و منطقی تری می رسد که ریزش چندانی نخواهد داشت.
تزریق نقدینگی مسکن موقتی بازار است و تنها در کوتاه مدت جواب می دهد، حتی هدایت نقدینگی از سایر بازارها به سمت بورس بدون فراهم آوردن زمینه مناسب برای گسترش فعالیت های مالی و تجاری شرکت ها با شرکای داخلی و خارجی جواب نمی دهد و فقط باعث ایجاد حباب در سهام می شود که این در درازمدت به ضرر بورس تمام می شود چون حجم و ارزش معاملات بازار را به مرور زمان پایین می آورد و سهام را قفل می کند و بازار را از حالت پویایی خارج می کند.
دوستانی که فروختند که دیگه هیچی ولی اونایی که هنوز نفروختند اینوبدونند که دیگه روز های مثبت در راه است واونایی هم که هرچی میگیم نفروشید ولی بازهم کار خودشونو میکنند انو بدونند که اگر سواد بازار رو ندارید بهتره یواش یواش برید وپشت سرتونم نگا نکنید چون اینجوری هم به خودد ضرر میزنی هم به بقیه با فروش آبشارید