موضوعات داغ: # حجاب # لایحه عفاف و حجاب # آب # بحران برق # رئیس سازمان برنامه و بودجه # امریکا # ترامپ # دولت ترامپ

آخرین فرصت مشمولان غایب برای تکمیل پرونده جریمه ریالی

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح گفت: مشمولانی که تاکنون بدهی خود را تسویه نکرده‌اند، نسبت به تسویه بدهی خود اقدام کنند یا به سربازی بروند.

به گزارش تجارت‌نیوز، امیر غلامرضا رحیمی‌پور با اشاره به اجرای طرح جریمه ریالی سربازی برای مشمولان دارای هشت سال غیبت و بیشتر از آن اظهارکرد: چند سال پیش این طرح به اجرا درآمد که آخرین مرحله آن در سال ۱۳۹۷ بود و پس از آن با توجه به آثار و تبعات منفی که برجای گذاشته و نیز ناعادلانه بودن، اجرای آن متوقف شد.

وی با بیان اینکه در سال آخر اجرای این طرح امکان پرداخت اقساطی جرائم برای مشمولان غایب فراهم شده بود، اظهارکرد: تعدادی از این مشمولان که بخشی از اقساط را در سال ۹۷ و بخشی دیگر از آن را در سال ۹۹ پرداخت کرده بودند، باید هرچه سریعتر نسبت به تسویه بدهی و تکمیل پرونده خود اقدام کنند تا بتوانند کارت معافیت از سربازی را دریافت کنند.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح اضافه کرد: در غیر اینصورت این افراد به عنوان مشمول غایب محسوب شده و باید به سربازی اعزام شوند.

به گفته رحیمی‌پور این افراد باید برای تکمیل پرونده و پرداخت اقساط به پلیس + ۱۰ یا سازمان نظام وظیفه عمومی شهر محل سکونت خود مراجعه کنند.

رحیمی‌پور با بیان اینکه این آخرین فرصت به این افراد است، به ایسنا گفت: طرح جریمه ریالی سربازی و دیگر طرح‌های مشابه آن دیگر اجرا نخواهد شد و لازم است که مشمولان بدون توجه به شایعات مطرح شده پیرامون آن وضعیت سربازی خود را مشخص کنند.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار مربوط به حوزه اجتماعی را در صفحه جامعه تجارت‌نیوز دنبال کنید.

 

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی