به گزارش تجارتنیوز، امروز بازار سهام در دومین روز معاملاتی با افت ۱۰ هزار واحدی شاخص کل رو به رو شد و در پایان بازار شاخص در محدوده یک میلیون و ۴۵۵ هزار واحد قرار گرفت و ۰٫۷۱ درصد افت را ثبت کرد.
دیروز هم بازار سهام با افت شاخص کل رو به رو شد و دلیل آن را کارشناسان بازار سهام افت قیمت دلار و رسیدن آن به محدوده ۲۷ هزار تومان و سیگنالهای رئیس بانک مرکزی دانستند.
شاخص هموزن هم امروز با حدودا شش هزار واحد منفی و ۱٫۴۰ درصد افت در محدوده ۴۱۴ هزار واحد قرار گرفت. در پایان بازار امروز بیشترین تاثیر منفی را نمادهای فملی، فولاد و همراه بر شاخص کل گذاشتند و پربینندهترین نمادها هم امروز کیمیاتک، فسبزوار و برکت بودند.
ارزش معاملات بورس امروز از مرز شش هزار میلیارد تومان فاصله گرفت و به محدوده چهار هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان رسید.
بیشترین حجم تراکنش هم امروز برای شبندر، خبهمن و خودرو ثبت شد و برترین گروههای صنعتی هم فرآرودههای نفتی، خودرو و شیمیاییها بودند.
تحلیل بازار امروز از نگاه کارشناسان بازار سرمایه
درباره تحلیل بازار امروز یوسف هاشمی، کارشناس بازار سرمایه به تجارتنیوز گفت: قاعدتاً نباید شاخص منفی میشد، گزارشهای ماهانه خوب، افزایش قیمتهای جهانی و قیمت سهمها در کف عوامل مهمی است که بر خلاف آنها بازار عمل کرده است. به همین خاطر فکر میکنم منفی شاخص ادامهدار نیست.
وی در ادامه گفت: ظاهرا موضوع تحقیق و تفحص از سازمان بورس هم مطرح شده و این مساله خود در ریزش بازار در دو روز گذشته نقش داشته است. اما اثر این موضوع کوتاه مدت است.
همچنین این کارشناس پیشبینی کرد در روزهای آینده تحرکات کلی بازار سرمایه مثبت باشد. زیرا متغیرهای اثرگذار مثل افزایش قیمت جهانی نفت،گاز، کامودیتیها و محصولات غذایی سیگنالهای مثبتی را به بازار دادهاند.
آخرین اخبار بازار سهام را در صفحه بورس تجارتنیوز بخوانید.
بورس ما را بد بخت کرد
شبریز-شبهرن -تو موقعیت خوبی برای ورود قرارداره
فکر نکنم تا حالا کسی از مردم عادی تو بورس سود کرده باشه
فقط خود حقوقی ها و سهام داران عمده که خودشون میدونن کی قراره چی بشه .بقیه فقط ضرر .اگه سود اندکی هم بکنن تو خرید بعدی از دست میره…
عرضه اولیها هم گرون میفروشن مثلا همین فجهان را 20هزار ملیاردتومن ارزش گزاری اولیه کردن….چه خبره مگر!!!!!
اینجا جای برای منطق نیست به جای مقصر چرا سهمای بنیادی و سودده به همدیگه معرفی نکنیم به جای این حرفها هر کس اگاهی از سهمی داره بیاد بگه حداقل با این نوشتها اون کسی که نمیدونه چی داره میفروشه شاید قانع شد
اینهایی که برای قماربازی اومدن و در اکثریت هستند و متاسفانه قیمتها دست اونا افتاده دیدند بورس سواد میخواد غافلگیر شدند و ضرر کردند حالا به بورسی که خودشون قمارخانه کردند و از تحلیل و تعادل خارج کردند و سهامداران قدیمی و بعضا جدیدی دیگه ای که اصولی معامله میکنند بخاطر اونها متضرر شدند ناسزا میگند
فردا سهم “فجهان” به قیمت عرضه اولیه فروخته می شود !
خدا رو شکر خبری از عرضه اولیه نیست
چون بازار میدونند حالا حالا نزولیه عرضه اولیه استقبال نمیشه نمیدند
مردادماه سال گذشته ریزش شارپی اتفاق افتاد و علت آن هم رشد شارپی قبل از آن بود و آن رشد شارپی هم به دلیل نوسانات شدید ارزی (افزایش بیش از اندازه قیمت دلار) و سرازیر شدن حجم بالای نقدینگی توسط توده مردم به بازار بود ولی تکنیکال ها که می دانستند بعد از هر رشد شارپی احتمال ریزش شارپی است پول های خود را با سود کلان ۱۰ تا ۲۰ برابری از بازار خارج کردند و شاخص وارد مسیر ریزش شارپی شد و عده ای متضرر شدند حال برخی از این متضررین برای جبران ضررهایشان به فکر نوسانگیری افتاده اند در حالی که نمی دانند نه خودشان از این نوسانگیری سود چندانی می کنند و نه می گذارند شاخص رشد کند در حالی که اگر گذشته را فراموش کنند و سهام بنیادین بازار را که احتمال رشد آنها در میان مدت وجود دارد شناسایی کنند و خرید بزنند و به سهامی که خریدند دید سهام داری واقعی داشته باشند (سهام داری با دید حداقل میان مدت یک سال به بالا) هم خودشان سود بهتری خواهند برد و هم سایر سهام داران را متضرر نخواهند کرد.
مهمترین ملاک رشد سهام در تمام دنیا عملکرد شرکت ها و صنایع سهامی است و اقدام رئیس بانک مرکزی در تثبیت نرخ ارز و کنترل تورم اقدام بسیار بجایی است. تورم طولانی مدت به مرور زمان از یک طرف قدرت خرید مردم را کاهش می دهد و فروش شرکت ها را کاهش می دهد و از طرفی هزینه های شرکت ها (حقوق پرسنل، کارهای عمرانی و …) را بالا می برد و در طولانی مدت تاثیر سوء بر سوددهی شرکت ها می گذارد و به نفع بازار نیست. اگر بورس بر مبنای عملکرد شرکت ها که یک رشد ذاتی است رشد کند خیلی بهتر است هر چند این رشد یواش یواش باشد ولی چون رشدی بنیادین است هیچ گاه دچار ریزش چندانی نخواهد شد. رشدی که بر اساس ورود نقدینگی و افزایش قیمت دلار باشد که رشد نیست، ملاک اصلی رشد ارزنده و بنیادین سهام در تمام دنیا *عملکرد شرکت ها و صنایع سهامی* است و بس.
دوستان این همه تبلیغ پالایشا که میشه هیچ میدونید سهامدار درصد بالای این پالایشگاها بانکها هستن تجارت صادرات ملت تازه این بانکها از سهامدارای عمده اونا هستن اگه یادتون باشه دولت واگزارشون کرد ولا هر گروهی از شرکتهای بورسی رو نگاه میکنم میبینم بانکها از سهامدارای بزرگشون هستن پس واقعا با این همه دارای که بانکها دارن قیمتشون مفته سیگنال نیست خودتون تحلیل کنید
رییسی هم بدتر از روحانی
پول نمیاد تا دورنمای اقتصاد روشن نشه.ولش کنین یه دو ماه سهامتونو.خودش درست میشه