به گزارش تجارتنیوز، براساس اطلاعیههای منتشر شده در سایت کدال برخی از شرکتها اقدام به انتشار صورتهای مالی مهر ماه خود در این سایت کردند. در گزارش زیر به برخی از این صورت مالیها پرداخته شده است.
شرکت ریخته گری تراکتور سازی ایران(ختراک) طی عملکرد یک ماهه منتهی به مهر معادل ۱۱۹ میلیارد تومان از محصولات خود را به فروش رسانده که نسبت به دوره یک ماهه مشابه سال قبل ۸۲ درصد افزایش داشته است.
شرکت پتروشیمی آبادان(شپترو) طی عملکرد یک ماهه منتهی به مهر معادل ۱۱۳ میلیارد تومان از محصولات خود را به فروش رسانده که نسبت به دوره یک ماهه مشابه سال قبل ۴۵ درصد افزایش داشته است.
شرکت سرمایه گذاری مسکن زاینده رود(ثرود) طی عملکرد یک ماهه منتهی به ۳۰ مهر از محل واگذاری پروژه های خود چهار میلیارد تومان درآمد داشته که نسبت به عملکرد یک ماهه مشابه سال قبل ۴۴ درصد کاهش داشته است
شرکت زامیاد(خزامیا) در دوره ۶ ماهه منتهی به ۳۱ شهریور به ازای هر سهم ۴ ریال سود محقق کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.
شرکت فرآورده های غذایی و قند تربت جام(قجام) در دوره ۳ ماهه منتهی به ۳۱ شهریور به ازای هر سهم ۵۷ ریال زیان شناسایی کرده است. این درحالیست که شرکت در مدت مشابه سال قبل به ازای هر سهم ۳۶ ریال زیان شناسایی کرده بود.
شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) طی عملکرد یک ماهه منتهی به ۳۰ مهر معادل ۴۰۰۰ میلیارد تومان از محصولات خود را به فروش رسانده که نسبت به دوره یک ماهه مشابه سال قبل ۵۶ درصد افزایش داشته است.
شرکت سرمایه گذاری استان خوزستان(وسخوز) طی عملکرد یک ماهه منتهی به ۳۱ شهریور از محل واگذاری سهام درآمدی حاصل نکرده است.
آخرین اخبار بازار سهام را در صفحه بورس تجارتنیوز بخوانید.
تو را خدا دیگه کارشناسی نکنید مردم گناه دارند آه مردم روی زمین نمیمونه با نیم لبخندی که میزنی انگاری آتیش به جانم میزنی همه دار و ندارم مقداری پول پس انداز بود که رفت حاصل بیست سال دست رنج در عرض یکسال بردید نوش جانتون ولی خدا وکیلی دیگه کارشناسی نکنید اگه هم میکنید حرف راست بگید
بازار شفاف نیست بعلت اینکه فروسلیس ایران با چند بار افشای اطلاعات نماد را باز وبسته کرده تا با قیمت نماد را دستکاری کنند جهت بررسی کارشناسان بازار سرمایه
سلام احسن به این بازار بی در و پیکر
۴۴۰ نماد منفی
۱۱۰نماد مثبت
۶۷۰۰منفی شاخص کل !!!!