موضوعات داغ: # ارزش دلاری بورس # ارزش معاملات بورس # قیمت مسکن # بازار سهام # پیش بینی بازارها # قیمت سکه # بانک مرکزی # تغییر ساعت رسمی کشور

شرایط پرداخت وام ۵۰۰ میلیونی به تعاونی‌ها

مسکنی گفت:هر فردی که عضو یک تعاونی باشد و بتواند ضمانت نامه از صندوق توسعه تعاون دریافت کند می‌تواند با ارائه به بانک‌های طرف قرار داد وام بگیرد.

به گزارش تجارت‌نیوز، مسکنی گفت: هر فردی که عضو یک تعاونی باشد و بتواند ضمانت نامه از صندوق توسعه تعاون دریافت کند می‌تواند با ارائه به بانک‌های طرف قرار داد وام بگیرد.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: قانونا در صندوق توسعه تعاون می‌توانیم تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان به یک نفر که عضو یک تعاونی است به صورت گروهی، ضربدری و زنجیره ای تسهیلات با یک چک یا سفته بدهیم.

پیشتر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از خط اعتباری دو هزار میلیارد تومانی برای توسعه تعاونی‌ها در بخش‌های تولید، توزیع و خدمات خبر داده بود. (باشگاه خبرنگاران جوان)

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی