موضوعات داغ: # سپاه پاسداران انقلاب اسلامی # سکه طلا # ترامپ # رمزارز # میم کوین # chatgpt # هوش مصنوعی # chatgpt
«تجارت‌نیوز» گزارش می‌دهد:

بیشترین و کمترین بازدهی نمادهای بازار سهام در هفته دوم اسفند ۱۴۰۳ + اینفوگرافی

بررسی معاملات بازار سهام در هفته دوم اسفند نشان می‌دهد، «وحافظ» با رشد ۱۶ درصدی در صدر پربازده‌ترین نمادهای هفته ایستاده است. در مقابل، نماد «فنفت»، با افت 13 درصدی، بیشترین کاهش قیمت را تجربه کرده است.

به گزارش تجارت نیوز، مرور عملکرد هفتگی نمادهای بورسی نشان می‌دهد که در هفته دوم اسفند، سهم «وحافظ» و «آلومینا» با رشد ۱۶ درصدی، بیشترین بازدهی را به ثبت رساند و عنوان پربازده‌ترین نماد هفته را از آن خود کرد. پس از آن، «وملل» با ۱۵ درصد رشد، «ولملت» با 14 درصد و «غدانه» با 13 درصد بازدهی در جمع برترین‌های هفته قرار گرفتند.

بورس زیاد 2 ak2732

کمترین بازدهی نمادهای بازار سهام

در سمت دیگر بازار، «فنفت» و «شرنگی» با افت 13 درصدی، بیشترین کاهش قیمت را ثبت کرده است. «غالبر» و «ونیرو» نیز به ترتیب با افت 12 درصدی دیگر سهام کم‌بازده بودند.

همچنین «کتوکا» با افت 11 درصدی در جایگاه بعدی کم‌بازده‌ترین نمادهای هفته قرار گرفتند.

بورس کم 2 ak7805

گزارش‌های بیشتر را در صفحه بازار سرمایه بخوانید.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی