موضوعات داغ: # بوگاتی # آینده بازار طلا # امیر قطر # آژانس بین المللی اتمی # بارش برف # تعطیلی مدارس # هواشناسی # استقلال
«تجارت‌نیوز» گزارش می‌دهد:

آیا صرافی بایننس به‌فروش می‌رود؟ / پاسخ ژائو به شایعات

Binance Shut Down.png ezgif.com resize

در طی یک هفته گذشته، شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی پیرامون به‌فروش گذاشته شدن صرافی بزرگ بایننس منتشر شده است.

به گزارش تجارت نیوز،

پیرو اخبار منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی، هم‌بنیان‌گذار و مدیر ارشد خدمات مشتریان صرافی بایننس اعلام کردند این صرافی مشهور برای فروش گذاشته نشده و حتی برای خرید رقبای مناسب آماده است.

شایعات پیرامون فروش صرافی بایننس

چانگ پنگ ژائو، هم‌بنیان‌گذار صرافی رمزارزی بایننس، درباره شایعات پیرامون فروش این صرافی توضیحاتی داده است. ژائو توضیح داده است که برخی از رقبای آسیایی این صرافی، شایعاتی را برای ایجاد ترس و نگرانی منتشر کرده‌اند، اما این شایعات واقعی نیستند.

یی هه، دیگر هم‌بنیان‌گذار این صرافی رمزارزی، نیز توضیح مشابهی در روز هفدهم فوریه ارائه کرد. او گفت شایعه پیرامون فروش این صرافی، بخشی از استراتژی روابط عمومی رقبای بایننس است. او حتی به این رقبا پیشنهاد داد که در صورت تمایل می‌توانند با بایننس مذاکره کنند تا این صرافی آنها را خریداری کند.

حرکات شدید دارایی‌های این صرافی یکی از دلایل دامن‌ زدن بر این شایعه بود. در یازدهم فوریه، یکی از کاربران شبکه اجتماعی X نشان داد که میزان دارایی‌های این صرافی از جمله بیت کوین‌های آن به‌شدت کاهش یافته و این مساله می‌تواند سیگنالی برای وضعیت نامناسب مالی آن باشد. با وجود این، صرافی بایننس ادعا کرده که این حرکات مرتبط با فروش دارایی‌ها نبوده و تنها بخشی از عملیات تنظیم حساب‌های خزانه‌ای بوده است.

بایننس زیر ذره‌بین

بایننس بزرگ‌ترین صرافی رمزارزی جهان از لحاظ حجم معاملات است و همواره زیر ذره‌بین فعالان بازار و رگولاتورها بوده است. چانگ پنگ ژائو اخیراً از حبس چهارماهه به دلیل رعایت نکردن قوانین ضدپولشویی ایالات متحده آمریکا آزاد شده است. پس از ترک سمت مدیرعاملی، ریچارد تنگ این سمت را بر عهده گرفته و وعده داده است که انطابق با قوانین را برای حل چالش‌های قانونی این صرافی در اولویت قرار می‌دهد.

آخرین جدال رگولاتوری صرافی بایننس در کشور فرانسه رخ داده است و مقامات این کشور در حال بررسی اتهامات پولشویی و فساد مالیاتی در این صرافی طی سال‌های 2019 تا 2024 هستند. پلیس فرانسه باور دارد که عملیات پولشویی رخ‌داده در این صرافی ممکن است به قاچاق دارو مرتبط باشد. با این حال، بایننس تمام این اتهامات را رد کرده است.

 

اخبار حوزه رمزارزها را در صفحه ارز دیجیتال تجارت‌نیوز بخوانید.

سلب مسئولیت: همان‌طور که بر همگان روشن است، ورود به معاملات در هر نوع بازاری نیازمند دانش و تجربه‌ کافی است. تجارت‌نیوز این گزارش را تنها به منظور تحلیل داده‌ها و اخبار مربوطه تهیه کرده و این مجموعه هیچ‌گونه پیشنهادی برای هر نوع معامله‌ای به خوانندگان محترم ارائه نمی‌دهد.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی