کد مطلب: ۵۳۸۷۰۳

کاشت مو چگونه انجام می‌شود؟ انواع روش‌ها، عوارض

کاشت مو چگونه انجام می‌شود؟ انواع روش‌ها، عوارض

تعداد جلسات کاشت مو. مدت زمان هر جلسه چقدر است؟ فاصله بین جلسات، هزینه کاشت مو چقدر است؟ عوارض کاشت مو چیست؟ نکاتی که قبل و بعد از کاشت مو باید رعایت شود. آیا عمل کاشت مو درد دارد؟ مدت زمانی که طول میکشد تا پس از هر جلسه علایم جراحی برطرف شده و وضعیت سر به حالت عادی برگردد، آیا دیگران در روزهای پس از عمل متوجه کاشت موی من خواهند شد؟ آیا پس از رشد موهای کاشته شده مردم می‌فهمند که موهای من از نوع کاشته شده است یا کاملا طبیعی خواهد بود؟ تفاوت روش FIT با FUT چیست؟

تعداد جلسات کاشت مو . مدت زمان هر جلسه چقدر است؟ فاصله بین جلسات، هزینه کاشت مو چقدر است؟ عوارض کاشت مو چیست؟ نکاتی که قبل و بعد از کاشت مو باید رعایت شود. آیا عمل کاشت مو درد دارد؟ مدت زمانی که طول میکشد تا پس از هر جلسه علایم جراحی برطرف شده و وضعیت سر به حالت عادی برگردد، آیا دیگران در روزهای پس از عمل متوجه کاشت موی من خواهند شد؟ آیا پس از رشد موهای کاشته شده مردم می‌فهمند که موهای من از نوع کاشته شده است یا کاملا طبیعی خواهد بود؟ تفاوت روش FIT با FUT چیست؟ و… سایر مقالات پربازدید: ( کاشت ابرو طبیعی چیست و چگونه انجام می‌شود؟) و (آیا لیزر موهای زائد تاثیری دارد؟ لیزر الکساندرایت)

image 30dbc86b83b9542a94c95a2a86b76e65b439f596

تذکر مهم برای متقاضیان کاشت موی طبیعی:

با توجه به حساسیت بسیار بالای کاشت موی طبیعی و مسائل و مشکلاتی که بعداً ممکن است به وجود آید، توصیه می‌شود که این کار توسط متخصص پوست و مو انجام شود زیرا متخصص پوست و مو صلاحیت‌های علمی و عملی لازم جهت انجام کاشت موی طبیعی را دارا می‌باشد. با توجه به اینکه نتایج ناشی از انجام کاشت موی طبیعی غیرقابل برگشت بوده و ترمیم آنها نیز بسیار مشکل است لذا به متقاضیان محترم این کار توصیه می‌شود که در انتخاب پزشک خود نهایت دقت و وسواس را به خرج دهند تا بعداً دچار مشکلی از این بابت نگردند.

با توجه به اینکه برخی افراد ادعا می‌کنند که متخصص کاشت مو می‌باشند و اغلب هم این تخصص را از کشورهای خارجی به خصوص کانادا و آمریکا گرفته‌اند، بایستی متذکر شد که رشته دانشگاهی به نام "تخصص کاشت مو" وجود خارجی ندارد. واقعیت این است که فقط رشته دانشگاهی به نام بیماری‌های پوست و مو وجود دارد که متخصصین این رشته می‌توانند در حوزه تخصص خود اقدام به کاشت موی طبیعی نمایند.

با توجه به تبلیغات فراوان کاشت موی طبیعی در مطبوعات، تلویزیون و به خصوص کانال‌های ماهواره‌ای و این نکته که بسیاری از این تبلیغات به شدت وسوسه‌آور و فریبنده می‌باشند، تقاضا می‌شود قبل از انجام کار از تخصص و تجربه پزشک خود کاملا مطمئن شوید زیرا بعداً راه برگشتی وجود ندارد. هرگونه رودربایستی و خجالت در این زمینه مهم و حیاتی را کنار بگذارید و یادتان باشد که انتخاب پزشک و تحقیق در مورد صلاحیت و تخصص وی حق طبیعی و قانونی شما است.

برای انتخاب پزشک مناسب ،حتما جهت مشاوره با پزشک قبل از عمل کاشت مو اقدام کرده و به نکات زیر توجه نمائید:

۱- آیا ایشان شما را در زمینه جنبه‌های زیبایی‌شناسی و نتایج هنرمندانه کاشت مو راهنمایی می‌کند یا اینکه فقط به مسایل پزشکی قضیه اشراف دارد؟

۲- آیا وی برای جلسات احتمالی بعدی کاشت مو با شما صحبت می‌کند و به بیان دیگر نگران وضعیت شما در آینده نیز هست و برنامه‌ریزی بلند مدت برای شما می‌کند یا اینکه فقط به این فکر است که برای این جلسه پولی گرفته و شما را به حال خود رها کند؟

۳- آیا پزشک در مورد مشکلات و عوارض جانبی کاشت مو با شما صحبت می‌کند یا اینکه فقط از خودش و کارش تعریف و تمجید می‌نماید؟

۴- آیا پزشک آنقدر شهامت داشته است که به برخی از متقاضیان کاشت موی طبیعی جواب منفی داده و یا اینکه انجام کاشت مو در آنها را به تعویق بیندازد؟

۵- آیا ایشان فقط به نشان دادن عکس‌های قبل و بعد کاشت مو برخی از بیماران خود اقدام می‌کند یا اینکه بیماران خود را به شما معرفی می‌کند تا از نزدیک آنها را دیده و در مورد کار با آنها صحبت نمایید؟

۶- آیا پزشک شخصا و با حوصله با شما صحبت کرده و به تمامی سؤالات و ابهامات شما در رابطه با کاشت مو جواب می‌دهد یا اینکه فقط عجله دارد تا از طریق مشاوران خود نوبت شما را قطعی کرده و به بقیه بیمارانش بپردازد؟

۷- سعی کنید فقط خودتان با بازدید و تحقیق کامل در مورد انتخاب پزشکتان تصمیم بگیرید زیرا وقتی که کار خراب شد دیگران هیچ مسئولیتی را قبول نکرده و این شما هستید که بایستی رنج و درد ناشی از مراجعه به افراد فاقد صلاحیت را تحمل نمایید.

۸- هیچ‌گاه به تبلیغات رسانه‌های مطبوعات، بروشورهای تبلیغاتی، رادیو و تلویزیون اعتماد مطلق نداشته و فکر نکنید هرکس در مجله مطلبی می‌نویسد و یا در رادیو و تلویزیون صحبت می‌کند عالمه دهر است. به خصوص متوجه باشید که مطالب و گفته‌های پخش شده در شبکه‌های ماهواره ای عمدتا کذب محض بوده زیرا هیچ کنترل علمی بر روی محتویات این برنامه‌ها وجود نداشته و هرکس با هر مدرکی میتواند با پرداخت پول خودش را دکتر معرفی کرده و تبلیغات نماید. لطفا نمونه‌هایی از قربانیان کاشت مو توسط افراد فاقد صلاحیت علمی و وجدان کاری را ملاحظه فرمایید.

image 47e84be37eb26129a76abf7b2bacfc94685a70d7

انتظارات شخص در رابطه با کاشت مو باید واقعی و متناسب با شرایط وی باشد. طبیعی‌ترین نتیجه کاشت مو با تکنیک کاشت به روش میکروگرافت به دست آمده یعنی پس از مدت زمان ۹-۶ ماه هیچ کسی متوجه کاشت مو در فرد نشده و محل کاشت مو کاملا طبیعی به نظر می‌رسد ولی به دلیل محدودیت‌هایی که به صورت ذاتی در تکنیک‌های کاشت مو وجود دارد هیچ‌گاه نمی‌توان تراکم کاملا شبیه موهای طبیعی را ایجاد کرد.

غالبا بیماران تحت تأثیر تبلیغات کاذب رسانه‌ها که هر هزار تار مو فلان مقدار تومان و یا در یک جلسه صاحب ۱۵ هزار تار مو شوید از پزشک می‌پرسند که چند تار مو برایم می‌کارید؟ و یا اینکه درخواست کاشت تعداد زیادی تار مو را می‌کنند. واقعیت این است که نتیجه کاشت مو نه فقط به تعداد موهای کاشته شده، بلکه به نوع چیدمان موها هم بستگی دارد و حتی می‌توان گفت که فاکتور دوم به مراتب مهمتر از اولی می‌باشد.

برای مثال اگر برای فردی ۳۰۰۰ تار مو شامل ۱۰۰۰گرافت سه تار مویی و برای فردی دیگر ۳۰۰۰ تار مو شامل ۱۵۰۰ گرافت یک تار مویی و ۷۵۰ گرافت دو تارمویی کاشته شود، نتیجه کاشت در فرد دوم بسیار بهتر و زیباتر خواهد بود، در صورتی که تعداد تار موی کاشته شده در هر دو مورد یکسان است. گاهی هم ممکن است تعداد زیادی تار مو برای فرد کاشته شده ولی اصل نامنظمی و زاویه ورود گرافت‌ها به پوست در کاشت مو رعایت نگردد. در این حالت هم با اینکه تعداد موی کاشته شده کافی می‌باشد ولی نتیجه کاشت مو به دلیل عدم رعایت اصول زیبایی مورد رضایت بیمار قرار نخواهد گرفت.

image 7b0843ac476d1d2c26726cb877961e141a58e896

بهترین فرد برای کاشت موی طبیعی کسی است که در منطقه دهنده مو دارای موهای ضخیم با تراکم کافی بوده و طاسی وی نیز قابل ملاحظه ولی محدود (کوچک) باشد. اگر تراکم موهای قبلی بیمار در منطقه گیرنده مو زیاد باشد ممکن است وی پس از کاشت مو متوجه افزایش بیشتر تعداد موها نشده و رضایت کافی به دست نیاید.

کاشت مو دائمی بوده و به‌خصوص در مورد خط رویش مو در جلوی سر باید بیمار را کاملا توجیه کرد که از بابت آن رضایت کامل داشته باشد. در غیر این صورت در آینده مشکلاتی به وجود خواهد آمد. قبل از کاشت مو باید این خط را دقیقا مشخص نمود و چون این خط برای مابقی عمر بیمار باقی می‌ماند لذا باید در طراحی آن نهایت دقت را نمود.

طراحی این خط یکسری محاسباتی دارد که رعایت آنها برای به‌دست آوردن نتیجه خوب و طبیعی بسیار مهم است. به طورکلی مهمترین قسمت موی سر از نظر علم زیبایی شناسی چهره، خط رویش مو در جلوی سر می‌باشد.

این خط اولین قسمتی از چهره است که در جلوی چشم بیننده به نظر آمده و میتواند نمادی از سن، زیبایی، جوانی و خوشتیپ بودن وی باشد. این خط قاب صورت را تشکیل می‌دهد بنابراین بازسازی خط فوق به صورت تا حد امکان طبیعی و متناسب با سن بیمار و با در نظر گرفتن آینده وی، مهمترین بخش کاشت موی طبیعی بوده و بایستی وقت و انرژی زیادی برای آن صرف نمود.

خط رویش مو در جلوی سر در حقیقت یک نوار به عرض چند میلیمتر بوده که به صورت طبیعی دارای چند مشخصه می‌باشد:

۱- شکل کلی این خط شبیه حرف M است به این معنی که در طرفین مقداری تو رفتگی داشته و در وسط به سمت جلو متمایل است.

۲- این خط در هر قسمت دارای نمای نامنظم و تا حدی زیگزاگ است یعنی یک خط صاف و یک دست نمی‌باشد.

۳- موهای این نوار به صورت فولیکول‌های تک مویی و نازک هستند.

۴- زاویه خروج موها از پوست در همه جای این نوار سی درجه رو به جلو است منتها در قسمت‌های کناری، موها ضمن حفظ این زاویه مقداری به طرفین هم متمایل شده‌اند.

۵- در هر قسمت از این نوار همه موها دارای یک زاویه بوده و هم جهت می‌باشند. تمامی این موارد بایستی در کاشت مو در این منطقه حساس رعایت شود در غیر این صورت خط موی جلوی سربه صورت عروسکی درمی‌آید که بسیار زشت و زننده است و ترمیم آن هم فوق‌العاده مشکل و گاهی غیرممکن می‌باشد.

اکثر افراد طاس دوست دارند که خط موی جلوی سرشان به اندازه زمانی باشد که ۲۵-۲۰ ساله بوده یعنی وقتی که دچار ریزش مو نشده‌اند. درحالیکه در طراحی این خط، سن قبلی شخص در نظر گرفته نشده بلکه سن فعلی وی و همچنین سال‌های بعدی عمر فرد مدنظر قرار گرفته و خط متناسبی برای وی ترسیم می‌گردد.

اصلاح خط موی جلوی سر که توسط افراد غیرمتخصص طراحی و کاشت مو شده است فوق العاده مشکل و در خیلی از موارد غیرممکن است. سخت‌ترین حالت زمانی است که خط مو را پایین‌تر از حد عادی آورده‌اند و اگر این وضعیت با گرد کردن بیش از حد خط نیز همراه باشد یعنی شکل M رعایت نشده باشد، کار اصلاح به مراتب دشوارتر می‌گردد. در هرحال به دلیل دشواری اصلاح خط موی غیرعادی بهتر است در انتخاب پزشک کاشت مو، دقت و وسواس کافی به عمل آید.

محدودیت‌های انجام کاشت مو:

کاشت موی طبیعی مثل همه کارهای دست بشر دارای یکسری محدودیت‌های بالقوه می‌باشد. این محدودیت‌ها بر دو نوع هستند:

الف) محدودیت‌هایی که در رابطه با بیمار می‌ب اشند:

۱- بانک مو: تعداد موهای قابل برداشت از منطقه دهنده مو واضح است که هرچقدر منطقه دهنده مو در فرد کوچکتر و محدودتر باشد تعداد موهای آن هم کمتر شده و در نتیجه کاشت مو هم ضعیف‌ترخواهد بود.

۲- کیفیت موهای قابل برداشت از منطقه دهنده مو: هرچقدر مو نازک‌تر و رنگ آن روشن‌تر باشد میزان پوشانندگی آن نسبت به موهای ضخیم و مشکی کمتر بوده و تراکم کمتری ایجاد می‌کنند. در ضمن موهای فر پوشش بیشتری نسبت به موهای صاف به وجود می‌آورند.

۳- وسعت منطقه طاس: مشخص است که با افزایش وسعت منطقه طاس (و چون به هرحال تعداد موهای برداشت شده محدود است) میزان تراکم موهای کاشته شده (یعنی تعداد موها در هر سانتی مترمربع) نیز کاهش می‌یابد.

ب‌) محدودیت‌هایی که در رابطه با تکنیک کاشت موی طبیعی در حال حاضر وجود دارند.

تصورات غلطی که در رابطه با کاشت موی طبیعی و نتایج آن در ذهن مردم وجود دارد: وقتی فردی متقاضی کاشت موی طبیعی است یکسری تصورات در ذهن خود از کاشت موی طبیعی و نتایج آن دارد که معمولا با واقعیت بسیار فاصله دارد. با معاینه صحیح و مشورت ذهنیت فرد روشن شده و متوجه واقعیت‌های کاشت مو می‌شود.

برخی از سوالات غلطی که در مورد کاشت موی طبیعی در ذهن متقاضیان وجود دارد شامل:

۱- موهایی را که اندکی کم‌پشت شده است می‌توان با کاشت مو پرپشت تر کرد؟

در کاشت مو از طریق ایجاد یک شکاف بسیار ظریف یک گرافت وارد پوست می‌شود. این سوراخ با اینکه بسیار ظریف است به هرحال فضایی را اشغال می‌کند. اگر منطقه‌ای که می‌خواهیم در آن کاشت مو انجام دهیم کاملا طاس باشد هیچ مشکلی به وجود نخواهد آمد. ولی اگر بخواهیم در لابه‌لای موهای موجود ( به خصوص اگر این موها ضخیم و با کیفیت باشند) کاشت مو انجام دهیم لازم است که فضای کافی در لابه‌لای موها وجود داشته باشد تا بتوان آن شکاف را ایجاد نمود.

تا زمانی که بیشتر از ۵۰ درصد از تراکم موها کاسته نشده است، به دلیل ناکافی بودن فضا در بین موهای موجود فرد ،نمی‌‌توان در لابه‌لای آنها شکاف ایجاد کرد و اگر هم به زور این کار را انجام دهیم اول اینکه ممکن است به ریشه موهای اطراف آسیب وارد شود و دوم اینکه حتی اگر آسیبی به ریشه موهای اطراف وارد نشود، این ریشه‌ها مزاحم ریشه موی کاشته شده خواهند شد و لذا درحین درآمدن موی کاشته شده به احتمال زیاد کیست مویی و جوش‌های چرکی بد ایجاد می‌گردد. این ضایعات موجب اختلال در بیرون آمدن موهای کاشته شده گردیده و نتایج کاشت مو را خراب می‌کنند.

۲- با کاشت موی طبیعی می‌توان تراکمی شبیه تراکم موهای کاملا طبیعی ایجاد کرد؟

در کاشت موی طبیعی شکاف‌های بسیار ظریفی برای قرار دادن گرافت‌ها در منطقه طاس ایجاد می‌گردد. اگر این شکاف‌ها خیلی به همدیگر نزدیک باشند پوست بین آنها پاره شده و دو شکاف کوچک تبدیل به یک شکاف بزرگ می‌شود که حالت مطلوبی نیست. لذا مجبوریم یک فاصله حداقلی را رعایت کنیم. فاصله حدود ۳-۲ برابر فاصله بین موهای با تراکم عادی بوده و به همین نسبت همیشه تراکم موهای کاشته شده در جلسه اول کمتر از تراکم موهای عادی است.

در جلسات بعدی می‌توان این فاصله را کمتر و کمتر نمود. (البته با توجه به محدودیت تعداد موهای قابل برداشت از پشت سر) ولی به هرحال هیچگاه از نظر فاصله بین موها مانند موهای طبیعی نخواهد شد و بالطبع تراکم کاملا شبیه موهای طبیعی هم به وجود نخواهد آمد. تراکمی که در جلسه اول کاشت مو می‌توان به طور معمول ایجاد کرد ۳۵-۲۰ گرافت در هر سانتی مترمربع است که آن را می‌توان در جلسات بعدی تا ۵۰-۴۰ افزایش داد.

۳- یک فرد طاس تا هر چند جلسه که بخواهد می‌تواند کاشت مو انجام دهد

کاشت موی طبیعی دارای یکسری محدودیت‌ها می‌باشد که یکی از مهمترین آنها محدود بودن تعداد جلسه‌های قابل انجام کاشت مو در هر فرد است. علت این محدودیت آن است که تعداد موهای قابل برداشت از منطقه دهنده مو (بانک مو) بیشتر از حد مشخصی نمی‌باشد (حدود ۱۲-۱۰ هزار تار مو)‌.

به عنوان یک اصل کلی فقط تا حدی می‌توان از موهای منطقه دهنده مو برداشت کرد که آسیبی به منطقه برداشت وارد نشده، پوست تحمل برداشت را داشته باشد و در ضمن نمای ظاهری آن هم بدشکل و بدفرم نشود. بنابراین تعداد موهای قابل برداشت محدودیت داشته و نمی‌توان همه این موها را برداشت کرد.

در روش FUT معمولا ۴-۳ هزار تارمو در یک جلسه بیشتر نمی‌توان برداشت کرد و در روش FIT بسته به مشخصات پوست و موی فرد این عدد به ۶-۵ هزار تار مو در یک جلسه بالغ می‌گردد.

۴- آیا کاشت موی طبیعی سرطانزا است؟

این مسئله به هیچ عنوان صحت ندارد و اصولا ماهیت انجام کار در کاشت موی طبیعی طوری است که هیچ ارتباطی با عوامل سرطانزای پوست ندارد. مهمترین عوامل دخیل در سرطان پوست عبارتند از: ژنتیک، برخی موادمعدنی مثل آرسنیک و سیلیکون، اشعه آفتاب، هیدروکربن‌های کارسینوژن و بعضی از بیماری‌های ارثی.

۵- پس از کاشت موی طبیعی سردردهای بدی به وجود می‌آید؟

با متدهای قدیمی که از لوازم غیرظریف استفاده می‌شد، گاهی سردردهایی پس از کاشت مو به وجود می‌آمد ولی با تکنیک‌های مدرن امروزی و بهره‌گیری از ابزار بسیار ظریف این مسئله منتفی شده است. در حقیقت اگر فرد دچار سردردهای میگرنی باشد با کاشت موی طبیعی میزان سردرد وی کاهش پیدا می‌کند. البته در ۲-۱ شب اول پس از کاشت مو امکان وجود سردرد خفیف (مثل هرعمل دیگر) می‌رود که با مسکن‌های معمولی به سرعت برطرف شده و مشکل خاصی پیش نمی‌آید.

۶- با کاشت موی طبیعی از ریزش موهای موجود فرد (موهایی که درحال حاضر وجود دارند) هم جلوگیری خواهد شد؟

مشخص است که کاشت مو برای وضعیت فعلی طاسی بیمار انجام شده و جز تجویز داروهایی مثل ماینوکسیدیل و فیناستراید کار دیگری برای موهای موجود فرد نمی‌توان انجام داد. ریزش یا عدم ریزش موهای فرد در آینده در رابطه با وضعیت ژنتیکی وی بوده و ارتباطی با کاشت موی فعلی ایشان ندارد.

لازم به ذکر است که اگر کاشت مو توسط افراد فاقد صلاحیت علمی برای انجام این کار حساس انجام شود، احتمال آسیب رسیدن به موهای موجود فرد رفته و ممکن است این موها دچار ریزش به دلیل آسیب شوند ولی در هرحال ریزش موی ژنتیکی وی تحت تاثیر قرار نمی‌گیرد و سیر خود را طی می‌کند.

۷- تا هر مقداری که فرد تمایل داشته باشد می‌توان خط رویش مو در جلوی سر را پایین آورد؟

خط رویش مو در جلوی سر در حقیقت یک نوار باریک از پوست سر بوده که حد فاصل پوست بدون موی پیشانی با پوست کاملا پرموی نواحی پشت این نوار است. طراحی این خط یکسری محاسباتی دارد که رعایت آنها برای به‌دست آوردن نتیجه خوب و طبیعی بسیار مهم است. اگر به عکس دقت کنید متوجه می‌شوید که از خط رویش مو در جلوی سر تا انتهای چانه را می‌توان به سه قسمت مساوی تقسیم کرد که عبارتند از:

الف) ازخط رویش مو تا ناحیه بین دو ابرو
ب) از ناحیه بین دو ابرو تا نوک بینی
پ) از نوک بینی تا انتهای چانه.

این فواصل به طور نرمال ۹-۷ سانتی‌متر می‌باشند. رعایت دقیق این محاسبه در طبیعی نشان داده شدن خط موی جدیدی که برای بیمار درست می‌شود، نهایت اهمیت را دارا می‌باشد.

۸- تعداد موهای برداشته شده از منطقه دهنده پس از کاشت در منطقه طاس بیشتر میشود و تراکم آن به مرور زمان افزایش می‌یابد؟

تعداد موهای هر فرد پس از تولد زیاد نشده و با گذشت زمان به صورت نرمال کاهش هم پیدا می‌کند. بنابراین هر تعداد مو که کاشته شود همان مقدار در می‌آید و تغییری در تعداد آنها به وجود نخواهد آمد.

۹- موها را می‌توان از پوست سر برداشت و در آزمایشگاه آنها را تکثیر نمود؟

این مسئله فعلا در حد تحقیقات و آزمایشگاه بوده و کاربرد عملی پیدا نکرده است

۱۰- از موی نواحی دیگر (به جز پشت و اطراف سر) مانند: ریش، زیربغل، منطقه تناسلی، سینه، پشت، شکم و دست و پا را می‌توان به عنوان منطقه دهنده استفاده کرد؟

موهای مناطق مختلف بدن دارای تفاوت‌های ساختاری و اساسی با یکدیگر بوده و لذا نمی‌توان از موی هر ناحیه از بدن بجای موی سر استفاده کرد. بهترین مو برای کاشت در مناطق طاس سر، موی ناحیه مشخصی از پشت و اطراف سر می‌باشد.

برای خواندن ادامه مقاله و مشاهده نمونه کارها و خدمات به سایت کلینیک دکتر پاکدل مراجعه نمائید. تلفن تماس با کلینیک جهت مشاوره رایگان : ۰۹۱۲۴۲۷۱۳۳۵ و ۰۲۱۲۲۰۱۸۳۲۳ و۰۲۱۲۲۰۲۴۳۶۲ و ۰۲۱۲۲۰۲۶۴۹۵

آدرس پیج اینستا کلینیک دکتر پاکدل: drpakdelclinic@

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.