LTE یا Long-Term Evolution یک فناوری شبکه ارتباطی بیسیم است که برای انتقال دادهها در شبکههای تلفن همراه مورد استفاده قرار میگیرد. این فناوری جایگزین فناوریهای 2G و 3G است که سرعت و کیفیت بالاتری در انتقال دادهها فراهم میکند. از جمله سرویسهایی که با ارتقا اینترنت 3G به 4G به وجود آمدهاند، سرویسهای نسل ثابت td lte هستند که در ادامه به آنان نیز خواهیم پرداخت.
آنچه در این مطلب میخوانید مقدمهای بر چگونگی کارکرد TD-LTE و تغییر نیاز کاربران از سرویسهای DSL به این سرویسها است که با افزایش تورم و نرخ سرویسهای اینترنتی، قیمت آنان نیز جزء دغدغههای اصلی کاربران شده است.
LTE چیست و چه امکاناتی را در صنعت اینترنت فراهم کرده است؟
LTE شامل سه بخش اصلی است: شبکه هسته (Core Network)، شبکه رادیویی (Radio Access Network) و تجهیزات پایانی (User Equipment).
• شبکه هسته مسئول مدیریت ترافیک دادهها و اتصال به شبکههای دیگر است.
• شبکه رادیویی برای ارتباط با تجهیزات پایانی است.
ن تجهیزات پایانی شامل تلفنهای همراه، تبلتها و دستگاههای دیگری هستند که از این فناوری استفاده میکنند.
از مزایای این فناوری (LTE) میتوان به سرعت بالای انتقال دادهها و تسریع در ارسال و دریافت data اشاره کرد. در شبکههای LTE، سرعت بالای انتقال دادهها به دلیل استفاده از فرکانسهای بیشتر و فناوریهای پیشرفته نظیر OFDM و MIMO بدست میآید. همچنین، با کاهش تأخیر در انتقال، پاسخگویی سریعتر در ارتباطات صوتی و تصویری ایجاد میشود.
MIMO چیست؟
MIMO به معنای Multiple-Input Multiple-Output است و یک تکنولوژی ارتباطی بیسیم است که برای افزایش سرعت و کیفیت ارتباط بین دستگاههای بیسیم مورد استفاده قرار میگیرد. در این تکنولوژی، چندین آنتن برای ارسال و دریافت دادهها در دستگاههای بیسیم استفاده میشود. این آنتنها به صورت همزمان با یکدیگر کار میکنند و اطلاعات را به صورت موازی ارسال و دریافت میکنند.
استفاده از MIMO در شبکههای بیسیم باعث افزایش سرعت ارتباط و کاهش تداخل در شبکه میشود. همچنین، با افزایش تعداد آنتنها، افراد در محیطهای پوشیده مانند تونلها نیز میتوانند از اینترنت استفاده کنند.
MIMO در بسیاری از فناوریهای بیسیم مانند Wi-Fi ،LTE و 5G استفاده میشود و به عنوان یکی از مهمترین تکنولوژیهای موجود در ارتباطات شناخته میشود.
دیگر امکانات LTE
LTE همچنین امکاناتی مانند QoS مخفف عبارت (Quality of Service) و VoLTE مختصر عبارت (Voice over LTE) را فراهم میکند.
با استفاده از QoS، شبکههای LTE قابلیت مدیریت ترافیک را دارند و به این ترتیب، بهترین کیفیت ارتباطات برای هر نوع ترافیک فراهم میشود. VoLTE همچنین به کاربران اجازه میدهد تا از طریق شبکه LTE به صورت صوتی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
LTE همچنین قابلیت پشتیبانی از اینترنت اشیاء و شبکههای 5G را داراست. با توجه به نیاز بسیاری از دستگاههای اینترنت اشیاء به ارتباط با شبکههای تلفن همراه، LTE به عنوان یک فناوری ارتباطی مهم برای این دسته از دستگاهها شناخته میشود.
معرفی سرویس TD-LTE مبناتلکام
TD-LTE یک سرویس ارتباطی بسیار حائز اهمیت است که در تلفنهای هوشمند و دستگاههای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. در این متن، به بررسی جزئیات و کاربردهای TD-LTE پرداخته میشود.
TD-LTE یک سیستم دو در یک است که شامل دو بخش است: TD-SCDMA برای ارسال دادهها و فناوری LTE که قبلتر از آن گفتیم، برای دریافت دادهها.
TD-SCDMA یکی از سیستمهای خطی (2G) است که از تقسیم زمانی برای ارسال دادهها استفاده میکند. در LTE، الگوریتم OFDMA به کار میرود که برای ارسال بیشتر دادهها، دستهبندی دادهها در یک کانال فرکانسی که نزدیک به ۷۰۰ مگاهرتز است را انجام میدهد.
TD-LTE برای ارتباط با تلفنهای هوشمند بسیار حائز اهمیت است. نزدیک به ۸۰ درصد دستگاههای پر فروش تلفن هوشمند که در سال ۲۰۲۰ به بازار عرضه شدهاند، از این سرویس برخوردار بودند. این به معنای این است که اکثر کاربران تلفنهای هوشمند خود را با استفاده از TD-LTE به اینترنت و سایر خدمات مشابه دیگر متصل میکنند.
علاوه بر این، TD-LTE در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد.
اینترنت td lte قابلیت ایجاد ارتباط پایدار در محیطهای زیرزمینی یا دورافتاده را نیز دارد. یکی از کاربردهای این تکنولوژی در ارتباط با تجهیزات مربوط به شبکههای بیسیمی است که در محیطهای سخت و پوشیده مانند زیرزمینها و تونلها مورد استفاده قرار میگیرند.
ارتباط بین FD-LTE و TD-LTE
FD-LTE و TD-LTE دو تکنولوژی نسل چهارم (4G) ارتباطات سلولی هستند که به عنوان پایه برای ارتباطات سریع و پایدار در تلفنهای هوشمند و دستگاههای مخابراتی استفاده میشوند. FD-LTE و TD-LTE دو فناوری بسیار مهم هستند که برای ارتباطات موبایل و اینترنت اشیا مورد استفاده قرار میگیرند. در این مقاله، ما به بررسی تفاوت ها و شباهتهای بین FD-LTE و TD-LTE میپردازیم.
FD-LTE یک سیستم ارتباطات سلولی نسل چهارم است که برای انتقال دادهها استفاده می شود. FD در FD-LTE به معنای “فرکانس جداگانه” است. در این فناوری، فرستنده و گیرنده از فرکانسهای مجزا استفاده میکنند. این به معنای این است که فرستنده و گیرنده (به صورت جداگانه) همزمان میتوانند از فرکانسهای مجزا استفاده کنند.
TD-LTE به عنوان یک سیستم ارتباطات سلولی مشابه FD-LTE است، با این تفاوت که در TD-LTE در هر زمان، فقط یک فرستنده میتواند از فرکانس استفاده کند. TD در TD-LTE به معنای “تقسیم زمانی” است. در TD-LTE، تقسیم زمانی برای انتقال دادهها استفاده میشود. به عنوان مثال، تقسیم زمانی به این معنا است که فرستنده و گیرنده از همان فرکانس استفاده میکنند، اما در زمانهای مختلف.
یکی از تفاوتهای اصلی بین FD-LTE و TD-LTE، تفاوت در فرکانسهای استفاده شده است. در FD-LTE، فرکانسهای بالاتری مورد استفاده قرار می گیرند، در حالی که در TD-LTE، فرکانسهای کمتری مورد استفاده قرار می گیرند. این به معنای این است که FD-LTE میتواند بیشترین سرعت انتقال دادهها را ارائه دهد، در حالی که TD-LTE برای مناطق با ترافیک بالا بهترین گزینه است زیرا پایداری بیشتری را فراهم میکند.
TD-LTE برای استفاده در مناطق با جمعیت بالاتر گزینه بهتری است، در حالی که FD-LTE برای استفاده در مناطق با ترافیک کمتر بهترین گزینه است. که FD-LTE برای استفاده در مناطق روستایی و کم جمعیت بهترین گزینه است. همچنین، TD-LTE حتی در شرایط ترافیک داده بالا هم قابلیت پشتیبانی از سرعت اینترنت بیشتر را دارد و بهترین گزینه برای ارسال و دریافت دادههای بزرگ از جمله ویدئوها است. از طرفی، FD-LTE برای ارسال و دریافت دادههای کوچک و پایدار، مانند پیامک و تماس صوتی، بهترین گزینه است. در کل، هر یک از این دو تکنولوژی برای استفاده در شرایط خاصی مناسب هستند و باید براساس نیاز و شرایط مورد استفاده انتخاب شوند.
کاربردهای FD-LTE و TD-LTE
TD-LTE و FD-LTE دو فناوری ارتباطی پیشرفته هستند که برای ارسال و دریافت دادهها (data) از طریق شبکههای ارتباطی بیسیم استفاده میشوند. در ادامه به توضیح کاربردهای این دو تکنولوژی پرداخته میشود:
• TD-LTE: همانطور که گفتیم این سرویس در بسیاری از صنایع، مورد استفاده قرار میگیرد به عنوان مثال، در بسیاری از کشورها، TD-LTE برای ایجاد شبکههای ارتباطی بین دستگاههای مراقبت از سلامتی (mHealth) استفاده میشود. همچنین، TD-LTE برای اتصال تجهیزات صنعتی، اینترنت اشیاء و خودروهای هوشمند نیز مورد استفاده قرار میگیرد. علاوه بر این، TD-LTE قابلیت ایجاد ارتباط پایدار در شرایط سخت و پیچیده را نیز دارد. یکی از کاربردهای این تکنولوژی در ارتباط با تجهیزات مربوط به شبکههای بیسیم شبکه توزیع است که در محیطهای سخت و پوشیده مانند زیرزمینها و تونلها مورد استفاده قرار میگیرند.
• FD-LTE: این تکنولوژی به دلیل ارائه پهنای باند بیشتر، در صنایعی که نیاز به انتقال حجم زیادی از دادهها دارند، مورد استفاده قرار میگیرد. به عنوان مثال، در بخش ارتباطات ماهوارهای و ارتباطات مخابراتی، FD-LTE برای انتقال دادههای بسیار بزرگ مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین، FD-LTE در ارتباط با تجهیزات پزشکی و علوم دارویی، برای انتقال دادههای پزشکی بسیار حائز اهمیت است.
در کل، هر دو تکنولوژی TD-LTE و FD-LTE در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرند و با توجه به نیازهای مختلف از آنها استفاده میشود.
هزینههای بالای استفاده از اینترنت TD-LTE و فراهم کردن شرایط خرید آسان
امروزه باتوجه به افزایش هزینه دلار و واردات تجهیزات اینترنت، پرووایدرها مجبور به بالابردن قیمت سرویسهای خود هستند. همچنین سرویس های دیگر مثل ADSL2+/VDSL به دلیل محدودیتهای مخابراتی و تغییر نیاز کاربران، دیگر سرویسهای مناسبی نیستند و برای دریافت خدمات اینترنتی باکیفیتتر، سرویس و سرعت بهتر، خرید اینترنت td lteراه حل مناسبی برای پاسخ به نیاز کاربران است.
از طرفی با پایین آمدن قدرت خرید مردم توام با نیاز روزافزون آنان به اینترنت پرسرعت، مزید بر علت شده که کاربران، ناراضی باشند.
مبناتلکام با در نظر گرفتن دغدغههای کاربران و همچنین توجه به نیاز ارتقاء بازار صنعت تلکام از طریق تسهیل خرید غیرحضوری، سرویس اعتباری خود را برای اولین بار در این صنعت با همکاری مجموعه اسنپپی
فعال کرده است.
در این طرح مبناتلکام، کاربران میتوانند سرویس TD-LTE را در ۴ قسط بدون کارمزد و بدون نیاز به ارائه ضامن تهیه کنند.
شما میتوانید برای اطلاع بیشتر از این طرح به سایت مبناتلکام مراجعه کنید.