بررسیها نشان میدهد که به تازگی یک کمپین جدید فیشینگ علیه کاربران، عمدتا خبرنگاران اتفاق افتادهاست که لینکهای اینستاگرام جعلی را برای کاربران ارسال میکند.
حملات سایبری سالهاست که در حال افزایش است. چرا که در دنیای امروزی نوعی سلاح بهحساب میآید و طرفین میتوانند با حمله سایبری تمامی اطلاعات افراد و سازمانهای یک جامعه را به سرقت ببرند.
در چند روز گذشته کاربران ایرانی که از پیامرسانهای جایگزین تلگرام به نامهای هاتگرام و تلگرام طلایی استفاده میکردند، متوجه ناپدید شدن این پیامرسانها از گوشیهای خود شدند.
یکی از بزرگترین چالشها و مشکلاتی که کاربران رایانه معمولاً با آن روبرو میشوند، احتمال هک شدن رایانه است که به صورت بالقوه میتواند دردسر و معضلات متعددی را برای آنها ایجاد کند و حریم خصوصی آنها را زیر سوال ببرد.
اگر شما هم جزو کاربرانی هستید که این روزها حجم بستههای اینترنت همراهتان خیلی زود تمام میشود یا گوشی اندرویدی شما خیلی کند شده است احتمالا هدف حمله یک بدافزار قرار گرفتهاید.
پژوهشگران موسسه آکامای، بدافزار پیشرفتهای شناسایی کردهاند که میتواند پیکربندیهای مسیریابهای خانگی را و یرایش واتصالات رایانهها را آلوده کند. هماکنون ۱.۷ میلیون سیستم در معرض خطر هستند.
به گفته یک پژوهشگر امنیتی، بالغ بر نیم میلیون کاربر با دانلود اپلیکیشنهای بازی در فروشگاه آنلاین گوگل پلی استور در معرض یک جاسوس افزار قرار گرفتهاند.
برخی برنامهها که خدمات جانبی برای اپلیکیشنهای محبوب کاربران ارائه میدهند، قابلیت بدافزاری یا سرقت اطلاعات را دارند و خلافکارهای سایبری هم جایی را نشانه میگیرند که جذابیت زیادی برای کاربر دارد.