موضوعات داغ: # عرضه کالا در بورس کالا # سهامداران بورس # بورس کالای ایران # ارزش دلاری بورس # پیش بینی بازارها # صنایع بورس # ارزش معاملات بورسی # قطعی برق صنایع
معاون نوآوری و فناوری وزیر ارتباطات خبرداد:

تسهیل شرایط دریافت وام برای استارت‌آپ‌ها و کسب‌وکارهای نوپا

تسهیل شرایط دریافت وام برای استارت‌آپ‌ها و کسب‌وکارهای نوپا
با اقدام‌های صورت گرفته وزارت ارتباطات شرایط دریافت وام برای استارت‌آپ‌ها و کسب‌وکارهای نوپا تسهیل می‌شود.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به منظور حمایت از استارت‌آ‌‌پ‌ها و کسب‌وکارهای نوپا اقدام به ارائه تسهیلات و پرداخت وام کرده است، اقدامی که هرچند با استقبال خوب این شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها همراه شد.

اما در ادامه مسیر به دلیل برخی مشکلات و شرایط سخت شرکت‌های استارت‌آپی از دریافت آن منصرف شدند، هرچند که وزارت ارتباطات با ورود به این مهم و در راستای تسهیل کردن شرایط اقداماتی را انجام داده است تا شرکت‌های واجد شرایط بتوانند با دریافت این تسهیلات کسب‌وکار نوین خود را گسترش دهند.

طبق مصوبه وزارت ارتباطات، این وزارتخانه طی چهار سال فعالیت دولت یازدهم، می‌تواند ۱۴۰ میلیارد تومان عطای وام به شرکت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات داشته باشد که طبق گفته معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تا کنون  حدود ۸۰ میلیارد تومان آن به صورت کامل پرداخت شده و قرار است  مابقی این اعتبارات متناسب با پیشرفت کار و به صورت مرحله‌ای به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شود.

در این خصوص امیرحسین دوایی به خبرنگار تجارت‌نیوز گفت: برخی از این شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها این توقع را دارند که به محض ورود به این عرصه وام و تسهیلات دریافت کنند حال اینکه در هیچ کجای دنیا به این شرکت‌ها وام و تسهیلات داده نمی‌شود، بلکه این شتاب‌دهنده‌ها هستند که از این شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها حمایت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه برخی از نقدهایی که این شرکت‌ها اعلام می‌کنند وارد است، گفت: به عنوان مثال یکی از مشکلات، تضمین بازپرداخت این وام و تسهیلات است  که شرکت‌هایی که این وام را دریافت می‌کنند باید با ضمانتی که می‌گذارند توانایی بازپرداخت خود را ضمانت کنند.

وی افزود: بخشی از این موضوعات که قابلیت اصلاح داشت را اصلاح کردیم و موفق به پرداخت وام و تسهیلات به شرکت‌های متقاضی شدیم. بررسی و حل مابقی مشکلات نیز در حال انجام است تا بتوان این تسهیلات را به شرکت‌ها اختصاص داد.

وی گفت: در حال حاضر وام وجوه اداره شده به شرکت‌هایی تعلق گرفته است که طرح‌هایی را به تصویب رسانده‌اند و در این زمینه تمرکز بیشتر بر استان‌ها بوده و توانستیم با توجه به توانمندی اقتصادی این شرکت‌ها تسهیلات مورد نظر را به آن‌ها بدهیم.

معاون نوآوری و فناوری وزیر ارتباطات در ادامه از حمایت جدی استارت‌آپ‌ها در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات خبر داد و گفت: برای این مهم با  پارک‌ها و مراکز رشد و شتاب‌دهنده‌ها وارد مذاکره شده‌ایم که بتوانیم  بهره‌برداری خوبی از توانمندی‌ها و کسب‌وکارهای نوپا داشته باشیم.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی