موضوعات داغ: # مذاکرات ایران و آمریکا # مذاکرات # آمریکا # بازار سهام # پیش بینی بازارها # اجاره بها مسکن # رشد شاخص بورس # قیمت مصالح ساختمانی

آینده صنایع هوایی؛ حشره‌های رباتیک را بشناسیم

نمایشگاه صنایع هوایی که همواره مرکزی برای نمایش هواپیماهای مسافربری بود امسال بخش ویژه‌ای را به پهپادهای کوچک یا حشرات رباتیک اختصاص داده بود.

نمایشگاه صنایع هوایی که همواره مرکزی برای نمایش هواپیماهای مسافربری بود امسال بخش ویژه‌ای را به پهپادهای کوچک یا حشرات رباتیک اختصاص داده بود.

به گزارش تجارت‌نیوز، این بخش از نمایشگاه برای مصارف در نظر گرفته شده است که در واقع نقش انسان در برخی عملیات را نادیده گرفته و حذف می‌کند. در ادامه به برخی از مهمترین فناوری‌های مرتبط با حشرات اشاره می‌کنیم.

حشرات مهندس

این حشرات که به عنوان مهندس شناخته شده‌اند طراحی و ساخت کمپانی بریتانیایی هستند. این حشرات برای تعمیر و سوخت‌گیری هواپیماهای مسافربری و جنگنده‌ها استفاده می‌شوند. ربات‌های مینیاتوری و پهپادهای کوچک امکان تعمیر هواپیمای در حال پرواز را خواهند داشت و از این طریق میزان حوادث و سوانح هوایی به شدت کاهش پیدا خواهد کرد. این ربات‌ها ابعادی کمتر از نیم اینچ دارند و امکان اتصال به موتور هواپیما نیز در آنها تعبیه شده است.

قوی سیاه

اگر ربات‌ها در زندگی شما نقشی ایفا نکنند، به زودی پهپادها جایگاه ویژه‌ای پیدا خواهند کرد. قوی سیاه نمونه‌ای از پرنده‌های بدون سرنشین است که تحولی بزرگ در حمل و نقل ایجاد خواهند کرد. این پرنده‌ها بسته‌ را از تولیدکننده یا فروشنده تحویل گرفته و در مقصد به خریدار تحویل می‌دهند. به دلیل استفاده از حریم‌هوایی مشکلاتی از جمله ترافیک بر روند کار قوی سیاه موثر نیست. این فناوری متفاوت از آن چیزی است که آمازون برای ارسال سفارشات خود از آن بهره می‌گیرد. این محصول را برادران رانگلف از بلغارستان طراحی کرده‌اند. این پرنده‌ها به خاطر طراحی تیره به قوی سیاه معروف شده‌اند. قوی سیاه توان حمل بسته‌هایی با وزن ۳۵۰ کیلوگرم و طی مسافتی معدل ۲ هزار و ۴۰۰ کیلومتر را خواهد داشت.

1x 1

محموله‌های سنگین و مسافت طولانی با قوی سیاه

کابین خالی

صنایع هوایی هر روز سریع‌تر به سوی حذف خلبان حرکت می‌کنند. در همین راستا متخصصان و کارشناسان نیز بر این باورند که آینده هواپیماها، بدون خلبان خواهد بود و این صنعت به نسبت خودروهای خودران از سرعت بیشتری برخوردارند. در این میان کمپانی بزرگ صنعت هواپیماسازی، بوئینگ نیز اعلام آمادگی کرده است تا در دهه‌ آینده هواپیماهای بدون خلبان این کمپانی به بازار خواهند آمد. بوئینگ همچنین پیش‌بینی کرده است که به زودی شهرهای بزرگ جهان مملو از هواپیماهای بدون خلبان شوند.

1x 1 1

بوئینگ به جمع سازندگان هواپیمای بدون خلبان پیوست

تاکسی همگانی

ورود بوئینگ و ایرباس به صنایع هوایی اتفاق عجیب و تازه‌ای نیست اما نامی چون رولز رویس و ورود به عرصه هوایی، اتفاقی جدید محسوب می‌شود. آستون مارتین نیز یکی دیگر از سازندگان خودروهای لوکس قرار است به این پروژه اضافه شود. البته مدیران این کمپانی اعلام کرده‌اند از آنجایی که تخصص‌شان تنها در زمینه ساخت خودروهایی بوده که امکان حرکت بر سطح زمین را دارند در رابطه با ساخت تاکسی‌های هوایی با رولزرویس و برخی کمپانی‌های هوایی همکاری خواهند کرد.

1x 1 2

استون مارتین و رولزرویس نیز هواپیما می‌سازند

سرعت عجیب

مسابقه‌ای عجیب میان سه کمپانی به راه افتاده که خود را وارث کنکورد، یکی از سریع‌ترین هواپیماهای تاریخ، می‌نامند. نتیجه تولید هواپیمای ۱۲ نفره است که از موتور ۵۵ سیلندری استفاده می‌کند. در سال ۲۰۰۵ یکی از نمونه‌ها تولید شده بود که به دلایل مختلف از جمله هزینه تمام شده بالا پروژه متوقف شد. اکنون به نظر می‌رسد برخی کمپانی‌ها به دنبال ایجاد رقابت قدم در بازار جدیدی گذاشته‌اند که آینده آن هنوز روشن نیست.

1x 1 3

وارثان کنکورد

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی