به گزارش تجارتنیوز، روز گذشته بود که خبر رسید ساترا مجوز دو VOD اصلی بازار یعنی فیلیمو و نماوا را به دلیل انتشار محتوا بدون کسب مجوزهای لازم باطل کردهاست. حالا این دو شرکت به لغو مجوز فعالیت خود اعتراض کردند و خواستار برگزاری جلسات تخصصی در این باره هستند.
براساس گزارشها، لغو فعالیت این دو شرکت پخش نمایش خانگی به دلیل این بودهاست که سریالهای تولیدشده مهمونی، جادوگر، نوبت لیلی در نماوا و جادوگر، یاغی و جیران در فیلیمو، بدون دریافت مجوز انتشار از ساترا روی بسترهای پخش آنلاین قرار گرفتهاند.
پاسخ فیلیمو و نماوا
انجمن صفنی شرکتهای نمایش ویدئویی آنلاین، با انتشار اطلاعیهای نسبت به خبرهای منتشر شده در مورد لغو مجوز فیلیمو و نماوا از سوی ساترا واکنش نشان داد.
به گزارش روابط عمومی انجمن شرکتهای نمایش ویدئویی آنلاین، متن اطلاعیه به این شرح است:
انجمن صنفی شرکتهای ویدئویی آنلاین، در پی انتشار اخباری مبنی بر احتمال لغو مجوز پلتفرمهای نماوا و فیلیمو از سوی ساترا طی این اطلاعیه اعلام میکند؛ ما به عنوان انجمن صنفی شرکتهای ویدئویی آنلاین بیش از همه بر ضرورت وجود یک نهاد ناظر و رگولاتور حوزه شبکه نمایش خانگی به شرط بیطرفی تاکید داریم و از تمام ارکان و شوراهای عالی کشور تقاضا داریم؛ یک رگولاتور بیطرف برای این حوزه انتخاب کنند.
رگولاتوری که با تعامل سازنده و به دور از تضاد منافع، از رشد و پیشرفت این صنعت مسرور و خشنود باشد و نه غمگین و افسرده!
تهیهکنندگان، کارگردانان و پلتفرمهای شبکه نمایش خانگی به فعالیت در چارچوب قوانین و خطوط فرهنگی کشور اعتقاد دارند. ولی متاسفانه بهدلیل عدم تعریف مرزهای صوت و تصویر فراگیر، هر روز شاهد بسط قلمرو تنظیمگری صدا و سیما هستیم. این تضاد منافع، ما را با انتظارات و چارچوبهای غیرقابل تولید و اجرا مواجه کردهاست. این مساله برای اهالی فرهنگ و کسبوکارهای دانشبنیان در این شرایط سخت اقتصادی و مهاجرت جوانان نتیجهای جز یأس و ناامیدی ندارد.
انجمن صنفی شرکتهای نمایش ویدیوئی آنلاین آمادگی کامل خود را برای شرکت در جلسات مشورتی و بررسی دقیقتر معضلات و مشکلات شرایط فعلی اعلان میدارد.