موضوعات داغ: # ایران خودرو # شرکت کروز # تعطیلی مدارس # سرما # پیش بینی بازارها

برجام در نیویورک احیا می‌شود؟

29 شهریور 1401
سهند اینانلو

حضور ابراهیم رئیسی در هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد باعث شده تا برخی نسبت به احیای برجام در نیویورک امیدوار شوند.

به گزارش تجارت‌نیوز، حضور ابراهیم رئیسی در هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد باعث شده تا برخی نسبت به احیای برجام در نیویورک امیدوار شوند.

مواضعی که کاخ سفید اخیرا اتخاذ کرده باعث ناامیدی عده‌ زیادی از کارشناسان نسبت به احیای برجام در کوتاه مدت شوند. اما سفر رئیسی به نیویورک برخی را نسبت به احیای برجام در ایالات متحده و رفع اختلافات بین ایران و غرب امیدوار شوند.

امیر پسنده پور، تحلیلگر سیاست خارجی و دیپلمات پیشین در گفتگو با تجارت‌نیوز نسبت به تحقق چنین سناریویی در نیویورک ابراز تردید می‌کند. وی اعتقاد دارد دولت بایدن تا زمانی که نتیجه انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا مشخص نشود احیای برجام را در اولویت قرار نخواهد داد.

 

 

 

 

نظرات