موضوعات داغ: # مذاکرات # مذاکرات ایران و آمریکا # افزایش قیمت مسکن # قیمت دلار # اجاره بها مسکن # قیمت خودرو # ترامپ # عمان
علی بیگدلی، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه شهید بهشتی در برنامه مقتصاد تجارت‌نیوز:

تنها غرب می‌تواند اقتصاد ایران را نجات دهد

عماد صدر 19 فروردین 1404 ساعت 20:30
بعد از سال 97 که ترامپ از برجام خارج شد روابط ایران با روسیه و چین افزایش پیدا کرد اما این افزایش روابط به بهبود وضعیت ایران منجر نشد.

به گزارش تجارت نیوز، کارشناسان روابط بین‌الملل عقیده دارند که روسیه و چین توانایی بهبود وضعیت اقتصادی ایران را ندارند.

علی بیگدلی، استاد روابط بین‌الملل: 

  • ما هیچ راهی نداریم. یعنی هیچ دارویی این درد بی‌درمان ما را دوا نمی کند الا رفتن به سمت حل مشکلاتمان با غرب و اقتصاد ما احیا نمی‌شود مگر اینکه سرمایه و تکنولوژی خارجی وارد جامعه ما شود.
  • ما برای رشد اقتصادی نیازمند سه عامل هستیم: سرمایه، تکنولوژی و نیروی متخصص که هر سه اینها بایستی از خارج بیایند.
  • اگر نیروی متخصص در داخل هم داریم شاید مقداری دچار عقب‌افتادگی از لحاظ علمی شدند و فضای داخلی هم اجازه رشد و خودنمایی به آنها نداده است.
  • بنابراین هیچ راهی نداریم و این را به ضرس قاطع می‌گویم که هیچ راهی وجود ندارد و بنابراین حس من هم حکایت از این می‌کند که ما داریم به سمت سازش با غرب حرکت می‌کنیم.

متن و ویدیو کامل گفتگو با علی بیگدلی را اینجا بخوانید.

نظرات
آخرین اخبار