در پایان معاملات امروز بازار سهام که با بیش از 2 درصد افت شاخص کل بورس همراه بود، شاخص کل هموزن نیز 0.9 درصد افت کرد. مهمترین اتفاقات امروز بورس را در این ویدئوی تجارتنیوز مشاهده کنید.
در پایان معاملات امروز بازار سهام که با بیش از 2 درصد افت شاخص کل بورس همراه بود، شاخص کل هموزن نیز 0.9 درصد افت کرد. مهمترین اتفاقات امروز بورس را در این ویدئوی تجارتنیوز مشاهده کنید.
واقعا با چه وجدان و دلي مي تونند زندگي كنيد وقتي مردم بدبخت و به سمت بورس كشوندين؟ مگه مشكل توليد ملي نبود؟ حمايت از توليد ؟! بنده خداها اندك سرمايه شونو اوردن از جمله خودم كه كارگرم كه از توليد و دولت حمايت كنيم اون وقت اين بود جواب شما؟ بترسيد از روزي كه آه همه اين متضررين دامن خانواده ها و سلامتيتونو بگيره
عفقعط به فکر نان شب باشید
مطالبه عمومی:
۱. حذف مرحله پیشگشایش
۲. افزایش دامنه نوسان (۱۰+ تا ۱۰-)
۳. ۱۰ برابر کردن حجم مبنا
۲- و۱۰+ دامنه
جناب روحانی کذاب که باعث سقوط بورس شدید، کجایید.یادته اون روزهایی که از بورس تعریف و تمجید میکردین و مردم را تشویق به این میکردید که وارد بورس بشن.مردم هم به شما اعتماد کردن و با اندک سرمایه ای که داشتند وارد بورس شدند.حالا میخوای با نامردی ، جواب اعتماد آنها را بخود بدهید.شما از بورس به اندازه ی ۳ برابر بودجه ۹۹ پول به جیب زدی.بترسید از روزی که خشم سهامداران فروکش نکنه.
اقایان مسئول …چرا فکری به حال این بورس ورشکسته نمیکنید ؟؟ پولمان به باد رفت … خانه خراب شدیم …
وای وای وای غارتمان کردن حسنک کجایی